Målinriktad blick!

Lite extra pirrigt idag på föreläsningen måste jag säga.
Det är ju i min hemstad Sthlm idag.
Publiksiffran ikväll är över 250 pers…..

Håll i er Sthlm, om 50 min kör vi!

20120229-061332.jpg

16 svar på ”Målinriktad blick!”

 1. Önskar så att jag haft möjlighet att komma, men fick tyvärr inte till det…. Vi känpar vidare med att försöka ”gå fint” i koppel. La spår för första gången i helgen & det var helt fantastiskt roligt.

 2. Ja som vanligt en givande kväll. Nu ska vi kämpa på 🙂
  Tjejer vi tjatade en del om att beställa tid,faktiskt var Frank värst,vet inte varför,tror han är lite nyfiken 🙂

   1. Ja han och Jocke ska fota,men vet inte om Frank är sugen på att testa 🙂 Så som han tala om för Fredde om hur stången såg ut m.m. Han kanske har testat utan min vetskap 🙂 🙂

    1. Anki, han kanske planerar och förbereder inför nästa Alla Hjärtans Dag 😉 … ifall du skulle skaffa en plingare 😉 😀 😀

     1. Aha det kanske så han tänker…hmmm
      Eller inför vår silver bröllopsdag i maj…..vart skaffade man plingan 🙂 🙂

 3. Jag är för blyg.. ville ju fråga lite om vår underbara collie… men inför 270 pers.. najeaaa, MEN jag fick så mycket matnyttigt med mig hem… så jag önskar jag hade 50% av dina kunskaper! Hoppas det kommer fler föreläsningar i Stockholm… jag kom ju in från Tyresö… värt varenda minut!

Kommentarer inaktiverade.