Hundbilaga, Expressen.

Har nu på morgonen suttit en stund och läst igenom ett material som ska med i Expressens hundbilaga i vår.
Jag har skrivit ett material, sänt det till Expressen. Dom gör en artikel och sänder tillbaka som jag kontrollerar.

Den såg jättebra ut i alla fall, jag är nöjd 🙂

Igår kväll hade vi några vänner på spontanbesök. De dök upp efter middagen, sen blev vi sittande till efter midnatt och pratade strunt och spelade spelet Malarky. Ett av mina favoritspel 🙂

Men det var lite rörigt.
6 vuxna och 6 barn i åldrarna 7 månader till 7 år.

Idag ska jag engagera mig i mina hundar på förmiddagen, på eftermiddagen MÅSTE jag engagera mig i min tillbyggnad på huset.
Den senaste veckan har detta gått på lite sparlåga kan man säga.
Jag har helt enkelt inte orkat.

Men idag ska jag göra ett superryck. Jag har som målsättning att jag i morgon ska riva de gamla ytterväggarna och öppna upp till tillbyggnaden.

Det har jag gett Emma ett halvt löfte på 🙂

Nu drar jag ut med hundarna, men vi hörs under dagen, det lovar jag.

8 svar på ”Hundbilaga, Expressen.”

  1. Stäng datorn Fredrik!! Lev med din familj i verkligheten heeela helgen!
    Det har du gott av länge 🙂
    Ha det gott önskar ”rökkompisen” från My Dog 🙂
    🙂

  2. Förlåt att jag stör en lördag. Skiver inte mycket här, men har läst att ni kan hund. PROBLEM: En hund som sörjer….vad gör man????
    Min kompis ringde idag, har en terrier, som inte äter, börjar bli tunn. Husse (hans allt) dog för 10dagar sen. Min hund och hennes är bästa vänner, då vi träffas ofta. Vi ska dit imorgon, hon ringde och grät idag, är ju rädd om hunden. Funkar det inte om ett par dagar, kör jag med dem till min veterinär, eller. HAR någon nåt tips

    1. Tråkigt 🙁 Jag är ingen hundexpert men om jag försöker sätta mig in i din kompis situation så tror jag att jag skulle ge hunden annan mat blandat med den vanliga hundmaten. Jag skulle t.ex blanda rå kött, ostbitar, matreser med torrfodern.

      Inget bra råd i vanliga fall men nu gäller det väl att få hunden att äta samtidigt som din kompis skall ha tid att sörja sin man ”ifred”. Att vänja hunden tillbaka till att bara äta den vanliga hundmaten kan din kompis nog fixa sen, när hon har ork att ta tag i det.

      Det andra alternativet jag skulle försöka ordna är att fixa någon som kan ta hunden under en period. Det kan nog vara bra för din kompis att få ha den här tiden för sig själv. Eller pensionat om din kompis har råd med det…

      Det är mina tankar kring det hela iaf. Hoppas att det löser sig <3

  3. Tror att hon ska hitta på saker, aktivera hunden, t.ex, men hon sörjer ju sin man. Det är hemskt när den inte äter….

    1. Om ni umgås ganska regelbundet kan det vara värt att prova att utfodra era hundar bredvid varandra, konkurrens brukar leda till att de äter av bara farten.

      Det funkar kanske inte direkt, men efter ett tag så släpper det nog.

      1. Det där med att hundarna skall ”trigga” varandra till att äta tycker jag är super bra men fungerar tyvärr inte här hemma. Men jag vet att det fungerar på andra hundar så jag tycker att ditt råd var jätte bra 🙂

  4. Var hos min vännina idag, gjorde som vi brukar, plus att de fick mat, efter en timme. Hon blev överlycklig : hunden lekte, skällde, hoppade och åt 2½dl.
    Sa, att den kunde vara lite hos hennes barn o barnbarn, någon helg. Att hon tränar med matkulor när hon är ute mm.så hunden tycker hon är rolig. Det var ju husses hund.

Kommentarer inaktiverade.