Att det finns såna här människor

20120829-095634.jpg

Detta kommer att komma på kvällens ”Efterlyst”.
Jag hoppas att vittnen kommer att höra av sig.

13 svar på ”Att det finns såna här människor”

  1. Torterar och styckar man djur är det allvarligare bakomliggande orsaker än att valparna inte blev sålda….tycker en orsak är knappt relevant

 1. Jag hoppas att det finns vittnen som träder fram. Om man som, Arslan Gökhan och hans sambo Evrim Guner, kan vara så grymma mot försvarslösa djur vad är de då i stånd att göra med barn? Att skylla på ett drogmissbruk är ingen ursäkt, det finns ingen ursäkt. Vi behöver en skärpt lagstiftning för att skydda djur mot misshandel och sexuella övergrepp och vi behöver det NU.

 2. @Janne
  De här hemska personerna har köpt valparna från två olika uppfödare och var på jakt efter en tredje när de åkte fast. De har alltså inte fött upp dem själva och haft problem ”att bli av med dem”. Otäcka människor!

 3. Fan så sjuka människor det finns alltså! jag blir så förbannad när man läser sånt här, hade jag fått tag på någon som gjort såhär mot djur så hade jag antaligen… nä det ska jag inte gå in på, det jag tänkte skriva är inte lämpligt för folk att läsa.

  Det blir att se Efterlyst ikväll och hoppas på att dom där sinnesjuka djurplågarna åker fast!

  1. Jens,
   De båda som gjort detta är redan häktade men utan vittnen (bevis) kommer de troligen INTE att dömmas för djurplågeri utan endast för ringa narkotikabrott.
   Jag hoppas att det finns någon som har tillräckligt med mod och civilkurage och träder fram så att de båda skyldiga verkligen döms.

 4. Jag har inte läst själva artikeln, jag mådde så dåligt bara av rubriken men jag hoppas verkligen att någon har information som leder till ett redigt straff för dom skyldiga!
  På tal om detta, så fick jag följande länkat till mig via min fb-sida:

  ”VARNA OCH VIDARBEFODRA!!
  Nu behövs hjälp av er ALLA att vidarebefordra och varna hundägare med följande info: en man (lite yngre utländsk) köper hundar från blocket (valp, omplacering, vuxen) misshandlar dom svårt, en hund har han hängt, en blev styckad. Mannen finns troligen i Västerås i dagsläget. VARNA OCH SPRID DETTA NU och iakta försiktighet med blocket!!!!!”

  Är det samma person det gäller? Det lilla jag nu läst tyder ju på att det var ägarna som dödat hundarna? Jag säger som Fredriks rubrik; att det finns sånna människor…=(
  Och precis som Cicci här ovan känner jag att jag blir så sjukt ledsen och arg! =(
  Man får väl kanske inte säga såhär; men personligen önskar jag att nån gick ner på lite medeltida nivå på dom skyldiga…då jag inte tycker krim.vården är mycket till straff.

  I morgon har jag patella undersökning och testikel-koll (heter det så?) för att se om min Milo blir godkänd och är fin nog för avel – men när jag läser sånt här och inser vilka människor det finns där ute känner jag att; hur vågar man sälja sina valpar? =(
  Själv är jag nog för blödig och misstänkam mot folk, tur att det inte är jag som sköter tikarna i uppfödningen utan bara bistår med Milo (om det blir så) *s*

 5. ”Trevliga” människor man delar samhället med !!!!!
  Detta är vanligt med greyhounds nere i europa och nu ser det ut som om det letar sig in i sverige också.
  Vart är det på väg ?!

Kommentarer inaktiverade.