5 svar på ”Goding!”

 1. Jösses vilken godbit!! Den kan få flytta in här annars! 😉

  Snälla Fredde… när du kommer hem så har jag behov av AKUT hjälp!
  Snälla, kan du inte komma hit och lära mig bredspackla? 😉 😀
  Ja… självklart kan vi prata hund under tiden om det är villkoret. 😉

  Kanske finns det någon annan här som är duktig på bredspackling och som kan tänka sig att komma hit och visa hur man gör.
  Jag vill ha ett kök!! 😉 😀

 2. Åhhh vad jag saknar min schäfer. Både han och jag blev misshandlade av min dåvarande sambo. Efter uppbrottet var hunden min barometer på om en karl var ngt att lita på. Han dissade många men accepterade en från första sekund, den mannen gifte jag mig med och har inte ångrat det en enda dag. Det tackar jag min gamle trofaste vän för.
  Hunden är död sedan 14 år tillbaka men saknar honom än…ffa när jag ser söta schäfervalpar. <3

Kommentarer inaktiverade.