Hon behöver lite lugn och ro.

Ziegerkamp Jinx ser ni på bilden. I förmiddags åkte jag och köpte tillbaka henne från den tidigare ägaren 🙂
Hon blir två år om ett par månader, hon är friröntgad, supertrevlig och dessutom ”snygg”  (om man är utställningsintresserad)

Jag behöver ett nytt hem till henne!
Det enda krav jag har just nu är att hon får komma till ett hem där hon blir älskad.
Det är verkligen nummer 1.
Som tävlingshund tror jag hon passar utmärkt, som tjänstehund kan jag inte uttala mig än.

Så, om du själv, eller om du känner någon, som söker en pigg och glad hund – Så har jag en 🙂
Just nu tror jag hon behöver lite lugn och ro ett tag för att varva ner lite och är därför angelägen om att placera om henne så fort som möjligt.

Mejla mig på info@fredriksteen.se   🙂

 

Dessutom har jag natten till idag fått ett gäng schäfervalpar 🙂
Det blev 3 hanar och 5 tikar och dom är alltså bara timmar gamla än så länge 🙂

 

28 svar på ”Hon behöver lite lugn och ro.”

 1. Lycka till med nya valpar och hoppas att du hittar ett bra hem till Jinx!
  Önskar jag kunde ta hand om henne, Dixon hade älskat en sådan tjej.
  Men så länge jag arbetar med pendling så vore det inte rättvist. Dygnet har ju bara 24 timmar. Vinner jag storkovan på Lotto så hör jag av mig…….

  Gott Nytt År med nya härliga utmaningar!

  Vi har precis haft en underbar långrunda och ska nu titta på Lejjonet Elsa.
  Kramar från Annette och Dixon

 2. Grattis till tillökningen och hoppas att det löser sig med Jinx. När får vi för resten se bilder på nykomlingarna?

 3. Trevligt med valparna!

  Lycka till med omplaceringen av denna unga dam! Hoppas hon kommer till ett underbart hem där hon kan få ett kärleksfullt och stimulerande liv!

 4. Grattis till valparna!
  Så söt hon är! Vilka bamseöron <3 Hoppas hon får ett bra hem! Är det fodervärdsavtal du vill ha på henne?

 5. Åååh! Så typiskt…
  Arbetar hemifrån, är intresserad av träning och tävling och har önskat finna en hund att utvecklas tillsammans med. Så går sonen och får allergiska reaktioner på korthåriga hundar. Har ej reagerat på andra hundar än just de med kort och stickig päls. Nu törs jag inte köpa hund. Man fäster sig så otroligt lätt och det är inte rättvist mot hunden om man vet att det kan finnas en chans att det eventuellt inte fungerar.
  Gissa om detta ger mig ångest å det grövsta.

 6. Hade jag inte haft min elaka värk så hade hon fått ett MYCKET kärleksfullt hem hos mig.Tyvärr tvingas jag begränsa mig ,men när det gäller levande djur så måste man ju tänka många steg framåt och inte bara agera på impuls för att ens nuvarande skulle må bra av en kompis.Måste ju orka själv oxå.

   1. Tack Anki! Ja, kärlek har vi här så det räcker och blir över till fler! 😉
    Tror ärligt talat att det skulle vara bättre för både Fatzy och mig att ta en vuxen hund istället för en valp, så som sagt, det tål att tänkas på.

 7. Grattis till valparna då har ni lite om kring er ett tag, men det är roligt. Sen hoppas jag du hittar någon bra som tar den finna flickan men kärleks fullt och aktivt liv då kommer hon att må bra. Sen all heder av dig du följer upp dina hundar.

 8. Fin tik, hon kommer nog till rätt ägare 🙂
  Vet inte om du sett detta så jag lägger in det. Här kommer ett nytt svar från vet. Han var inte så tydlig med svaret på min omställda fråga…vill väl inte sticka ut. Tolka svaret hur du vill.

  Bidragande orsaker till att L7/S1-syndromet utvecklas är om det tex finns missbildningar/utvecklingsrubbningar i leden som tex osteochondros (defekt brosk/benbildning) eller sakralisation (L7 är sammanvuxen med S1 och kan ge snedhet/stelhet). Även ett sluttande kors orsakar en extra påfrestning på leden

  Den typiske patienten är en schäferhane på 5-7 år som används i hårt arbete (tex skyddsträning) men problemet förekommer i många andra raser

  För uppfödare gäller att undvika hundar i avel med uppenbara problem som tex sakralisation (ses vid höftledsröntgen) och alltför sluttande rygg.

  Det var svaret. Man kan ju fundera på vad ”alltför sluttande” är, var/vem avgör det och hur bedömer man…en tycker si en annan så. Tror inte man kan komma åt problemet egentligen. Trist att raser kan gå om intet i framtiden pga av hur man bedömer i dag.

 9. Hoppas att det löser sig med Jinx, håller med Karin Lundberg,heder åt dig att du följer upp dina hundar…inte alla som är intresserade av det…tyvärr, tror att de allra flesta valpköpare vill ha en sådan uppfödare.

 10. Grattis till valparna.. Synd att jag har slutat med Schäfer annars hade jag tagit henne med en gång, hon har ett uttryck i sitt ansikte som jag gillar =)… Hoppas du hittar ett bra hem till henne… Lycka till med både henne och Valparna..

Kommentarer inaktiverade.