Ris och ros – Bokstavligt!

I dagens Expressen fann jag detta 🙂

Underbart, härligt, skoj  – Sånt som ger mig än mer motivation att fortsätta!

 

Annars är det just nu det motsatta jag måste fokusera på.
Det finns en viss problematik i att vara ”Hundcoachen” i Radio, TV, och press samtidigt som man är domare och en helt vanlig funktionär och medlem i Svenska kennelklubbens organisation.

Jag inbillar mig att jag i större utsträckning än många andra får ”fiender/antagonister” pga detta.
I alla fall verkar jag ha en förmåga att dra på mig anmälningar till höger och vänster. Jag har varje gång klarat mig eftersom man inte funnit någon tyngd i anmälningarna, men det tar ändå energi, pengar och tid.

Just nu har jag ytterligare ett ärende där jag mer korrekt än vad jag alltid önskar måste uttala mig 🙂

Jag är inte alls orolig för detta, men det tar som sagt energi från annat jag hellre vill syssla med.

Sen kan man ju alltid tillsammans med goda vänner föra en fundering – Vad driver dessa (mkt få) människor till dessa bråk och diverse ifrågasättningar?

Men svaret ligger nog någonstans som GW Persson sa då det gäller polisen och utredningsmäns fråga om – Motiv.

GW sa vid något tillfälle att man inte skulle fundera så mycket över detta. Eftersom dessa personers motiv ändå inte bli vettiga i normalt folks sinne   🙂

Men hur om helst – En dagens ros gör livet lättare samt roligare och fyller på det alla individer drivs av, MOTIVATION     🙂

 

Om några timmar, kl 19 00, hörs vi över radio och telefon 🙂
Radio1, Hundradio, kl 19 00. Telefonnumret till mig är då – 0200 11 12 13

Vi hörs snart!   🙂

12 svar på ”Ris och ros – Bokstavligt!”

 1. Skönt att du fick se det för det är du värd. Hur orkar vissa hitta fel i allt. undra om dom kan stå i en spegel och titta på sig själv. Kramar vi som tycker din blogg och annat är bra.

 2. Usch det är inte alls kul med negativa människor!
  Hoppas du orkar fortsätta trots allt för vi är många som tycker det du gör är jäkligt bra!

  Kämpa på!

 3. Den rosen är du värd och många fler:) Du är jätteduktig, trevlig och gör ett superjobb med allt som rör hundar..

 4. Fredrik…
  Du vet väl att livet inte bara är sång och vin, det är en dans på rosor också. Och rosor har taggar. Så strunta Du i ”taggarna” på med skor och dansa på, Du är bra och värd all respekt.
  En liten ”tagg” ska jag iaf ge Dig, kan Du inte sluta svära så f-bannat i radio?
  Hälsningar!!

 5. Jag kan inte höra på hundradio idag, vad händer? Är det något problem på Radio1 idag?

  Synd! 🙁

 6. Jag brukar tänka på det där att när någon pekar finger åt dig (snackar skit, anklagar osv) så pekar åtminstone tre fingrar tillbaka på pekaren.

  Keep up the good work.

 7. Du är en mycket viktig person, för dem som gnäller och anmäler dig. Då får de känna sig viktiga och bra. Tyvärr håller den känslan inte i sig så länge, då måste de finna nya offer eller börja om från början.

 8. Fy fasiken va TRÖTT jag blir på avundsjuka folk!!! Energitjuvar är vad dom är!! synd att det inte går att anmäla DOM för det!Önskar dom kunde bilda en egen klubb och anmäla gnälla å klaga på varandra ist! Men det är ju såklart inget kul! Eftersom ingen där är ”framgångsrik”, och då finns det ingenting att bli avundsjuk på heller… Och därmed inget att klaga på… Ingen människa är felfri! Så du har säkert dina fel och brister som alla andra! Men du är helt sanslöst rolig/ ödmjuk/brutalt ärlig/kunnig och har en otrolig förmåga att dra klockrena liknelser som gör det så lätt att förstå vad du säger!!! Tex det där att hunden får tigga men inte dreggla…:-)) klockrent!!! Du ger mig energi och inspiration! Din entusiasm smittar av sig!!! Du är GRYM!!! FORTSÄTT VARA PRECIS SOM DU ÄR!!! Det har ändå tagit dig dit du är idag!!! Bra jobbat!!!

 9. Fel ställe skriva här,men jag har maila dig men du får väl tusentals mail och hinner inte gå igenom dom,men jag har ett jätteproblem med min schäfer tänkte du kanske kunde ge mig nåt råt,du ser problemet i mailet skickade det för nån vecka tacksam för nån form av komentar,det kanske inte finns nån lösning.Med vänliga hälsningar Irene Hellberg

 10. Fel ställe skriva här,men jag har maila dig men du får väl tusentals mail och hinner inte gå igenom dom,men jag har ett jätteproblem med min schäfer tänkte du kanske kunde ge mig nåt råt,du ser problemet i mailet skickade det för nån vecka tacksam för nån form av komentar,det kanske inte finns nån lösning.Med vänliga hälsningar Irene Hellberg
  OBS har inte skrivit denna komentar tidigare här….

 11. För ett tag sedan ville du att vi skulle ”klaga på dig” i kommentarerna i samma ämne. Jag skrev t.ex att jag till och från genom åren stört mig på din attityd i olika sammanhang, jag kan tro att detta kanske har samband med varför folk blir sura/inte tar dig på allvar och anmäler. Men jag har sedan det blogginlägget reagerat positivt på att du, medvetet eller omedvetet, haft en annan ton och ingång och uttryckt dig lite annorlunda och hade tänkt ge dig en eloge för detta utan att det blivit av… Men jag passar på nu och tycker dessutom det passar bra här! Det är ju egentligen inte innehållet i det du uttrycker som förändrats, bara hur du framställer det.

Kommentarer inaktiverade.