Betong ska behandlas som små barn!

Följ mig på twitter 🙂      Jag tycker liksom twitter är som officiella sms 🙂

Och detta är min officiella Facebooksida    🙂

 

Idag har jag arbetat och slitit non-stop från 05 30 till nu kl 17 00.
Har ätit med ena handen och jobbat med den andra. T-shirten har varit dyngblöt av svett hela dagen och jag tror att jag druckit 10 liter vatten.

Det jag har gjort är att gjuta ett golv på cirka 300 m2. De som skulle ha gjort detta var tvungna att göra annat – Så jag hade inget val!

Känner mig hyfsat trött och känslan blev inte mer behaglig då näsan alldeles nyss utan anledning började spruta blod.
Jag blöder aldrig näsblod, förutom idag tydligen.

Ja ja, nu får det vara slut på gnället.
Nu har jag en fin maskinhall/hundträningshall  🙂

Nu ska jag äta med familjen, ta en kaffe, sen ska jag upp till det nya golvet igen för att vattna och täcka in med plast.

Betong är och ska behandlas som små barn den första veckan 🙂
– Är det kallt, ska man klä på dom. Är det varmt, så ska man vattna.

Sen blir det en megalång, lugn och skön, skogspromenad med jyckarna 🙂

8 svar på ”Betong ska behandlas som små barn!”

  1. Har man en man är det enkelt: Man ropar på honom, pekar på betongklumpen och säger ”skall bort.”

   Har man ingen man följer man Fredriks och Maries råd/tips.

   Lycka till, hur du än gör 😉

 1. Tack Fredrik!
  Vad skönt det är att höra om folk som startar ett projekt som man själv redan är klar med. Vi ska måla hus och bygga ny hundgård i sommar så vi har andra mörka moln hängande över oss men just betonggolvet är färdigt att användas. Härligt!

 2. Hej Fredrik! Jag har en valp på åtta veckor.Han är lugn av sig men på natten (2:00-3:00) så börjar han skälla och pipa. Det är min första hund/valp och jag vet inte vad jag ska göra. Jag sover med stängd dörr för att jag ska kunna hålla koll på honom mer kan det vara det?. Snälla hjälp mig! 🙂

  1. Han kanske meddelar att han vill ut och göra sina behov 🙂 Så denna natt, om valpen gör lika, gå upp och gå ut med valpen 🙂

  2. Ja vissa valpar som är så unga kan behöva gå ut både en och två gånger under natten, jobbigt men går man ut med dem ofta så blir de också rumsrena snabbare. Han kan ju också känna sig ensam om han inte sover med dig? Jag låg på en madrass på golvet i början bara för att han skulle känna sig trygg 🙂

Kommentarer inaktiverade.