Jag slipper att bli fotograferad naken.

På direktsänd radio, och på twitter, lovade jag att ha en nakenbild på mig själv i min kommande bok om Sverige tog sig till fotbolls-VM.

Jag slipper detta nu, och boken kanske kommer att sälja lika bra som mina tidigare böcker, just därför att det inte är någon nakenbild på mig i boken.

Jag är inget fotbollsfreak, men jag tittade på matchen och måste medge att jag tycker Sverige var duktiga.

Nog om fotboll och nakenbilder 🙂
I morgon bitti, torsdag, besöker jag Tv4 och nyhetsmorgon. Jag kommer att ha med hundar som du inte kommer att känna igen mig med.
0845 tror jag att satt tid är till mitt medverkande.

Jag är lite stressad nu, jag har viktiga tider att passa nu på morgonen. Men vi hörs igen under dagen.

God morgon!

 

5 svar på ”Jag slipper att bli fotograferad naken.”

  1. Ta det lugnt o var rädd om dig! Återknyter till en tidigare blogg o påminner om den berömda väggen…

  2. hej Fredrik! Sitter och lyssnar på Hundradio just nu. Det är himla bra samtal mellan dig och Fredrick Federley från centern. Jag blir så glad att du tar upp klass i samband med att en del hyresvärdar dikterar om man får bo med hund i fastigheten, eller vilka raser som är ”godkända”. Och Fredrick F som är en klok kille backar naturligtvis inför klassperspektivet eftersom det är en het potatis för alliansen att klyftorna ökar. och att för många människor finns inte möjligheten att flytta till ett annat boende. Så då ryker hunden, eller drömmen om en hund. Bra program överlag!!!

Kommentarer inaktiverade.