Jag är besatt, jag är manisk, och i dag har jag gett igen.

Skärmavbild 2013-12-02 kl. 20.58.28

 

Då det gäller besattheten och manin handlar det om TV serien Homeland.
Jag är så jäkla fast, jag är så jäkla på varje måndag, och när avsnittet är slut för kvällen är jag så inne i serien så jag inte kan sova förrän flera timmar senare.

Jag heter Fredrik och jag är Homelandoholic!

Sen har jag gett igen nu på morgonen.
Det är ju så här att jag aldrig varit speciellt rädd om mina bilar.
En bil för mig är just en bil och jag kan inte bry mig mindre om repor, bucklor, och annat tjafs.
Men samtidigt börjar jag bli less på att betala för detta.
De senaste bilarna jag haft har jag fått kraftiga avdrag på priset då jag lämnat in bilarna för inbyte av ny bil – ”här är det repa, här är det buckla” osv.

Dessa bucklor och repor gör jag inte själv, utan det är så kallade parkeringsskador. Alltså folk som slår upp dörrar och annat skit in i min bil.
Jag är less på detta.
Min förra bil, Subarun, lämnade jag in på verkstad för säkert 15000kr för att fixa alla dessa småskador innan jag bytte bil till den jag har idag.

Därför har jag nu bestämt mig för att bli en fjolla med min ny bil. Alltså tänka på var jag parkerar och så vidare.
Folk är trots min försiktighet inte kloka och parkerar hela tiden nära så att dom inte kan få upp sin dörr utan att göra en buckla i min.

Men idag gav jag igen.
Jag är inne i city nu på morgonen. Här inne är det i princip omöjligt att finna en parkeringsplats.
Men eftersom jag idag åker en äldre ”arbetsbil” så gick det lättare. Jag fann en parkering där jag egentligen inte får plats. Men jag fick plats ändå 🙂
Mellan två dyra lyxbilar kunde jag klämma mig in. Det var precis så jag kom ut ur min egen bil.
Jag parkerade alltså så där som jag hatar när andra parkerar. Dom kommer inte att komma in i sina bilar utan får antagligen gå in från andra hållet, från passagerarsidan.
Dom kommer att hata min parkering.

Jag känner bara…. ha ha ha ha ha ha……… In your face!!!!!
Inte speciellt moget, men jäkligt skönt!

I kväll är det radio igen på Radio1. Det är inte ämnet hund, utan ämnet julklappar.
Programmet heter som varje tisdag – Fredrik Steen och Hantverkarna – och idag ska vi gå igenom vad som gäller med julklappar till kusiner, syskonbarn, med mera.
Kan nog bli en del livliga diskussioner i studion kan jag tänka mig.

Om man kommit överens om att köpa julklapp för 200 kr till ett syskonbarn, får jag då köpa en julklapp som kostat 200 kr, men som nu endast kostar 125kr på extrapris?
Ja, ni kan ju tänka er själva hur diskussionerna kan låta i kväll 🙂

Missa inte kl 19 00 i kväll. ring oxå in med dina synpunkter i detta ämne.

Nu måste jag sluta blogga, nu kom den man jag ska möta.
Vi hörs senare!

25 svar på ”Jag är besatt, jag är manisk, och i dag har jag gett igen.”

 1. Skulle jag också göra om jag vore som du, köpa dyrare julklappar till extrapriser. Annars blir det här lottpaket till barn och äldre barnbarn medan småttingarna får riktiga saker och gärna då saker som de kan ta lärdom av – böcker, pussel och liknande. 🙂

 2. Haha skitsamma om det inte är moget, så länge du inte smällde upp din dörr med flit i den finare bilen. Det hade varit att dra det hela för långt 🙂 Apropå bra serier så rekommenderar jag BREAKING BAD, fantastisk serie! Är snart klar med sista säsongen och då tänkte jag faktiskt hoppa på Homeland, många som pratar även om den 🙂

   1. Netflix, köpa DVD/Bluray eller andra sätt om man föredrar det. Den måste ses från början 🙂

 3. Haha känner igen det där 😀 och blir även otroligt förvånad när parkeringen är så gott som tom och man ställer sig några fickor bort för att slippa en ”granne”. Nog fasen står det ett fxxskap bredvid en när man kommer tillbaka . Ställer mig frågan VARFÖR ??? Förstår att du njuter av ditt ”bus” 😉

  1. Måste rätta dig lite där,
   Criminal Minds 8.1
   Homeland 8.5
   Breaking Bad 9.5

   (Källa imdb.com) 😀

 4. Hahah så jäkla bra!! 🙂

  Jag har en fråga till dig föresten! Har en schäfer/vit herdehund på 1 år. Jag antar att hon är inne i sin värsta testpriod just nu då hon gör ALLT hon inte får göra. Men hur ska jag visa ledarskapet bättre? Jag står lite på ruta ett och vet inte vad jag ska göra längre. Jag har tränat på ”sitt kvar” övningen och det funkar bra. Men hon är som hon är vid hundmöten, men det känns som att det är påväg åt rätt håll. Men hon biter när hon inte får som hon vill, hon hoppar upp mot mitt ansikte, klöser osv.

 5. Själv hatar jag såna där långa följetångar. Det börjar med att det är en ny spännande serie på en säsong, men sen när den blir populär så blir det en till säsong…och en till säsong…och sen ytterligare femton till innan man får reda på hur det slutar. Men då har det ballat ut så fullständigt att man inte ens kommer ihåg hur det började. Jag menar, hur många här vet att ”game of throns” är en fristående fortsättning på Dynastin?

  Nä, ska det gluttas på TV så får det var lite måtta och kvalitet. Family Guy t.ex., man behöver inte sörja om man missar ett avsnitt och man får alltid veta hur det slutar efter 30 minuter. TV-underhållning som den ska vara mao… 😀

  Mvh,
  Johan

  1. Heroes, Prison Break och Lost led alla av det du beskriver, utdraget till oändligheten med flera onödiga säsonger. Sådana serier jag började följa slaviskt men har faktiskt inte sett klart dom och kommer inte göra heller. Two and a half men är ju en annan skön serie där man inte behöver vara rädd för att missa ett avsnitt 🙂

   1. Mm…sant om 2 & 1/2 men…även om jag föredrog den med herr Sheen. 🙂 Vi får inte glömma Simpsons heller! Men jag saknar Alf…det var en höjdarserie!! 😀

    Mvh,
    Johan

    1. Oj Alf, då var man inte gammal när den gick 😀 Kollade mest Airwolf och A-team när jag var barn 😉

 6. Prata om Tage Danielssons ”Karl-Bertil Jonssons julafton” ist. Men det är klart, den diskussionen skulle nog inte bli lika intressant o givande.. För det stora problemet är ff, hur ska vi tillfredsställa den andre o förhålla oss till överenskommelser, då vi med naturlighet inte vill skänka utefter hjärtat..

 7. Får ta o kolla in Homeland! Själv följer jag ofta ett dussin serier samtidigt så det är alltid något på G. Några rekommendationer från undertecknad: Person of Interest, Game of Thrones, The Newsroom och Perception. Enjoy. 😉

  Sedan blir det ju även lite äldre serier som fortfarande hänger med, ex. NCIS, Bones, True Blood och lite komedi- och/eller animationssgrejer likt South Park, Family Guy, The Simpsons, Modern Family, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother etc.

Kommentarer inaktiverade.