Jag kommer att göra vad jag kan för att föra fram mitt budskap, tankar och ideer.

20140228-183435.jpg

 

Nu sitter jag nere på ett hotell, Fars hatt, i Kungälv och förbereder mig inför morgondagen.
Västra kennelklubben har en grej här nere i helgen och jag har blivit inbjuden för att prata en stund i morgon. Det är alltid inspirerande och det är ett bra tillfälle för mig att föra fram det jag tror på.

Jag kommer att informera en del om de allra vanligaste problemen, samt vilka problem jag anser är rastypiskt. Jag kommer oxå gå på rätt så hårt angående att jag anser att kennelklubben och underliggande klubbar måste börja se större skillnad på det jag kallar för inlärning och uppfostran.
Denna skillnad som jag anser är en stor anledning till att så många hundägare har problem med sina hundar.

Saknar dock min egen säng. Var hemma en stund på morgonen idag efter vår semester, men han inte sova något.
Efter den gemensamma middagen i kväll blir det därför en tidig kväll för mig. Jag har inte legat i en säng på snart 36 timmar.

8 svar på ”Jag kommer att göra vad jag kan för att föra fram mitt budskap, tankar och ideer.”

 1. Bra där! Så skönt att du är så aktiv å hela tiden bidrar med sunda tankar å sunt förnuft i en ibland lite snurrig men härlig värld! 🙂

 2. Det är bra, jag är också helt övertygad om att problemet beror mycket på att man inte förstår skillnaden mellan fostran och cirkuskonster.

 3. Håller också med. Båda bitarna behövs, räcker inte bara med en massa bra imlärning, uppfostran måste oxå finnas och vara tydlig.

  Lycka till imorgon och sov gott och så länge det går!

 4. Hej duktiga och driftiga och kloka Fredrik!

  Det här är ingen hälsoblogg, jag vet. Men jag undrar verkligen över din livsstil. Som du beskriver den på bloggen. Den verkar inte fungerar optimalt vad gäller din hälsa. Du skriver rätt ofta om stor trötthet. Huvudvärk. Resande kors och tvärs. Att du har agendan full med olika jobb och åtaganden som du hastar runt mellan. Dessutom är du småbarnsförälder… Är du ibland orolig för vad all denna stress kan komma att resultera i? Jag förstår att du har en enorm massa energi och njuter av att vara i farten men det här tempot…alltså…det ger mig ångest.

  Jag önskar alla högpresterande och resultatinriktade människor en något mer buddistisk vardag med mer vila och långa meditativa skogspromenader.

  Sanna

Kommentarer inaktiverade.