Jag är en Siberian Husky!

Och nu undrar du säkert vad jag menar med att – Jag är en Siberian Husky……………..

Frågan är vilken ras du är….?

Du kommer att förstå mer efter kl 11 00 idag!

Nu drar jag till tv4, vi syns i rutan 0845.

God morgon!

 

Ps.. jag är inte tokig, men jag är förbaskat nyfiken på vilken ras du är……
Hörs efter kl 11 00 igen  🙂

14 svar på ”Jag är en Siberian Husky!”

 1. Jag är en Tax! Jag tar mig fram i för min stl i otillgänglig terräng, målinriktad snäll och vass. Jag är även en glad figur som gärna skuttar runt. Gillar god mat och att ligga med magen i vädret i soffan framför en öppnaspisen

 2. Jag tror att jag är en blandis. Jag skiftar i humör och sätt beroende på hur jag mår. Men är alltid glad och positiv. Nyfiken och lättlärd.

 3. Jag är helt klart en Dalmatiner. Envisare än alla, älskar mys, älskar aktiviteter och blir lätt uttråkad. Kan göra vad som helst så länge det är på mitt sätt och mina villkor 😛 Prickarna saknas dock… 🙂

 4. Jag är inte så säker på att ni har rätt…… det vet vi efter kl 11 idag, om du har koll på FB så klart 🙂

 5. Jag är en mentalt en blandning mellan afghan och labrador. En sprallig revolutionär. Omöjlig att pressa till lydnad. Men samtidigt stabil, aggressionsfri, och klok.
  Utseendemässigt är jag definitivt en blandning mellan en afghan, labradoodle och irländsk varghund.

 6. Gjorde ett sånt där skojtest,på engelska i USA.
  Jag har fortfarande inte lyckats skaka av mig besvikelsen över att vara en västgötaspets trots att det gått mer än tio år sedan testet gjordes.
  Jag tycker väldigt bra om den kortbenta, frimodiga, glada och mestadels friska rasen men hade själv velat vara lite mer svår…

 7. Irländsk setter!
  Glad, framåt, mycket energi och älskar skog och mark!
  En sak jag saknar lite i bloggen, det talas sällan om den äldre hunden. Ibland kan man känna sig lite villrådig, tips på stimulans och omvårdnad till den äldre hunden som inte orkar långa promenader längre osv. Hur förändras den åldrande hunden, vad är vanligt och normalt. Vad ska man se upp för. Hur kan man undvika att den ligger och har tråkigt.
  Dom är ju så otroligt härliga kloka individer och de nämns så sällan.

Kommentarer inaktiverade.