Jag samarbetar bara med dem som ger tillbaka – Läs pressmeddelandet!

Skärmavbild 2014-05-26 kl. 16.48.39

Nu är jag och min lilla valp på språng mot Tv4 och nyhetsmorgon, men först vill jag stolt presentera –

Skärmavbild 2014-05-27 kl. 19.06.10

Armbandet!
Detta armband tror vi kan samla ihop 500 000kr som går direkt till hund och kattstallets verksamhet.

 

Läs Agrias pressmeddelande nedan –

———————————————————————————————————-

”Pressmeddelande 2014-05-29

 

Armbandet som hjälper oss att hjälpa!

De flesta av Sveriges hundar och katter lever i kärleksfulla hem, men det finns också de som far illa.
Många eldsjälar och ideella krafter verkar i Sverige för att ta hand om övergivna och tilltufsade hundar och katter och ge dem nya hem.
Inspirerad av andra hjälporganisationer har Agria Djurförsäkring tagit fram ett armband där överskottet av försäljningen oavkortat går till Sveriges ideella djurorganisationer. 

– Vi på Agria vill göra det lättare för alla att engagera sig och hjälpa de djur som inte har en husse eller matte, berättar Patrik Olsson, affärsområdeschef på Agria och initiativtagare till projektet.

De första mottagarna blir Hundstallet och Kattstallet. Hela överskottet av intäkterna från armbanden som säljs från och med maj fram till 1 september 2014 går till deras respektive verksamheter.

–       Efter det kommer vi att välja ut nya mottagare, berättar Patrik Olsson. Vi samarbetar idag med de största djurorganisationerna i Sverige och djurhälsa är ett stort fokus för oss, säger Patrik Olsson. Målet är att samla in minst en halv miljon kronor innan året är slut.

Margite Nordenstam, verksamhetschef för Hundstallet i Stockholm som årligen tar emot cirka 400 hundar menar att det kommer att innebära mycket för verksamheten:

–       Behovet är stort, många av hundarna är i dåligt skick och kräver åtskilligt både i form av fysisk och psykisk rehabilitering. Det här blir ett betydelsefullt bidrag för oss, säger Margite.

Armbanden säljs på alla de event där Agria medverkar och kommer även att kunna köpas i vår webbshop, agriashop.se

När du köper Agria Djurförsäkrings armband såhjälper du oss hjälpa djur i nöd! ”

———————————————————————————————————

 

Jag är extra stolt över att arbeta tillsammans med Agria en sån här dag. Tack Agria!

Å du, även om ditt djur inte är försäkrad av Agria så kan du väl köpa armbandet så att även du hjälper till att hjälpa.
Och för dig som undrar – Agria tjänar inte en enda krona på dessa armband, inte en enda krona.

Och vet du vad jag tror?
Jag tror vi tillsammans har dragit ihop dessa 500 000kr till hund och kattstallet, långt innan året är slut, vad tror du?

Ha en härlig morgon, vi syns genom rutan vid 08 30.

19 svar på ”Jag samarbetar bara med dem som ger tillbaka – Läs pressmeddelandet!”

 1. Man kan också sätta in 500 kr direkt på hundstallets konto så går hela summan dit & inte bara överskottet, eller så gör man både ock 🙂

  1. Sätter nog också hellre in pengar direkt. Hur mycket är överskottet? Varför 68-69:- i porto???

 2. Det knepiga är att det finns både katt och hund på bilden som armband, men i shoppen kan du inte välja ? Lite synd och få ett kattarmband om man vill ha en hund och vice versa.

  1. Jag undrar samma sak. Ser inte att man kan välja vilket av dessa man vill ha, för jag antar att man inte får båda, eller??

  1. Det undrar jag oxå. Överskottet av vad ?
   Armbandet kostar 100 kr och dem är ca 800 st. Vad är överskottet av 800 st armband. Då skänker jag hellre 100 kr direkt till Hundstallet.

   1. Skänk pengar då? Det är ett marknadsförande sätt att driva in pengar, då vissa blir mer motiverade att skänka om man får något symboliskt i utbyte. Förstår inte problemet faktiskt.

    1. Motivationen står i proportion till hur stor del av pengarna som går till stallen.

 3. Jag undra likt många innan; vad blir överskottet?! Och likt AK skriver; varför inte bara sätta in pengar till hundstallets konto på studs?

 4. Armbandet kostar 100 och frakten 68 kr. Det måste ju gå att ordna fraktfritt om man får med sig en distributör som i gengäld får ”synas”. Och varför inte uppmuntra folk till att bli månadsgivare istället t ex och man då får ett armband som ett ”tack”. I det här fallet är det bättre att sätta in 168 kr direkt.

 5. Det ska samlas in 500 000kr genom armbandet? Men det finns endast drygt 7000st armband. Rätta mig om jag har fel,men jag får det inte till 500 000.

Kommentarer inaktiverade.