Smärtan är total!

Skärmavbild 2014-09-28 kl. 18.18.24

Om jag får vara en som ser in i framtiden så kommer det vara så i morgon – Smärtan är total!

Igår figurerade jag på ett skyddshundsprov får många hundar, idag har jag varit på isen och kört ett ispass på nästan två timmar…
Jag känner redan nu hur det börjar verka i leder och muskler, jag är rädd inför morgondagen 🙂

En sak är säker – Svenska ishockeyförbundet skulle må bra av och se hur vi jobbar med hundar då det gäller inlärning och motivation. Sveriges hundfolk skulle må bra av att gå en tränarutbildning hos Svenska hockeyförbundet för att lära sig mer om motivation och inlärning.

En riktigt trevlig dag idag, där jag som vanligt inte kunde vara tyst och drog paralleller mellan att träna knattar i hockey och att träna hund. (man är ju skadad)

Att gå på en utbildning en dag, om det så är för en dåre, och komma hem och känna att man inte lärt sig något – Då är det bara dig det är fel på!
Alla kan lära sig av alla!

Jag har lärt mig enormt mycket idag och det som jag verkligen lägger på minnet är två citat från vår huvudcoach som för övrigt har SM guld och andra fina vinster bakom sig i sin karriär – ”Jag har säkert lärt en del ungar en hel del, men jag lovar att ungarna har lärt mig mer!”

samt –

”Träningsutbildningar och annat tjafs är nog bra, men det man blir bäst av är att leka hockey”

Går att göra om rakt av till hundverksamheten –
”Jag har säkert lärt en del hundar och hundägare en hel del, men jag lovar att hundar och hundägare har lärt mig mer”

”Utbildningar av alla dess slag är nog bra, men det man blir bäst av är att leka med hundar”

Ha en fin söndagkväll…. Själv ska jag ta en prommis i skogen med jyckarna, sen bastu och bad i pool 🙂

2 svar på ”Smärtan är total!”

  1. Visst alla kan lära sig av alla..är en av de lyckliga som har ett barn med autism och har lärt mig så mycket av honom och lovar att jag skulle inte vara den personen som jag är idag utan honom. Har haft mycket av hundträning i bakhuvudet när jag hjälpt sonen min att lära sig att fungera i vårt vardagliga liv för det fungerade bäst för oss. Så visst alla kan lära sig av alla.

  2. Det kan man ju lära sig något hela tiden, att skylla på att man börjar bli gammal är ingen ursäkt. Man måste bara lära in på annat sätt kanske när man blir äldre. Så är det väl med äldre hundar också man får pröva på annat sätt kring lydnadsövningar och liknande?

Kommentarer inaktiverade.