Har kommit på att jag alltid är i otakt….

Skärmavbild 2014-09-30 kl. 12.00.06

Jag har analyserat fram ett problem jag har – Jag klär mig alltid fel och är alltid i otakt.
Som på bilden då jag skulle till Skutskär för att figurera på ett skyddsprov -Ser ut som jag ska till fjällen över nyår.

Min första brukstävling, 15 år gammal, i februari månad. Appelklass Rapport. Klädsel – gympadojor, jeans och collegetröja med en jeansjacka ovanpå.
En dag i knähög snö, – 10 grader…. det blev rätt så fel..

Jag går gärna på kalas iklädd blåställ, älskar mina trasiga hundkläder som jag enligt uppgift har på mig alldeles för ofta.

Och om jag någon gång verkligen klär upp mig i kostym eller nåt…. då är jag ensam och alla andra har hundkläder….

Kära ”bullen” (alternativt bloggare) jag är en kille på 42 jordsnurr, är alltid i otakt – Vad ska jag göra?
🙂

 

Fråga –

Hejsan Fredrik.
Jag och min flickvän har en liten staffordshire bullterrier valp 🙂 hon är 16v.
Allt fungerar bra och så. Hon är väl som en valp ska vara. Innan vi köpte henne så läste vi på mycket om rasen och var väl förberedda.
Nu till fråga.
Vi läste att denna ras inte skäller. Eller inte ofta iallafall.
Men nu som valp skäller hon ofta när hon leker med oss eller vill leka med oss.
Är det normalt? Mvh Adam

Svar –

Hej. Vad härligt med en liten valp. Jag noterar att allt går bra och allt är som det ska… förutom skällandet då hon vill leka…

Ta det lugnt, det menar jag kan vara alldeles normalt och sunt.

Om du vill ha bort detta med tanke på framtiden kan ni tänka på att inte påbörja leken förrän hon istället tystnar.
En hund gör bara det den får fördel i att göra och därför kan det vara vettigt att redan nu inte få henne få som hon vill om hon skäller utan istället gör tvärtom.

Men jag är nog hyfsat säker på att detta inte är något att oroa sig över. / Fredrik Steen

 

Skärmavbild 2014-09-30 kl. 11.59.46

Ring in och stötta #världensbarn

Ringer du som jag detta nummer, då skänker du 50kr  🙂

 

 

 

 

3 svar på ”Har kommit på att jag alltid är i otakt….”

 1. Väntar ivrigt på svar på den frågan för jag är alltid fel klädd… För finklädd, för slarvigt klädd, osv, passar aldrig in. Går min egen väg och det är helt okej men det hade ju varit roligt att kunna koderna nån gång… 😀

 2. Adam, fundera på om du inte borde låta din hund få komma till hundhimlen, f.a om ni e.v planerar att skaffa barn i framtiden eller har andra husdjur. Tyvärr är allt för många som äger pitbullsliknande hundar okunniga om sin hunds kapacitet, jag råder dig därför att besöka facebookssidan:

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100004302370921

  Du kan du ta del av debatten kring dessa hundars existensberättigande i ett civiliserat samhälle som fortgår världen över. Dessa hundar är ett problem internationellt vad gäller mänskligt lidande och död samt har nationalekonomiska konsekvenser.

  Trots hårdnackat motstånd från en ekonomiskt stark lobbande propagandaapparat för dessa hundar har flertalet stater i USA lyckats förbjuda pitbullsliknande raser (och andra farliga hundar) liksom flertalet länder i Europa samt världsmetropoler på övriga kontinenter, med goda resultat, både ekonomiskt och humant.

  Sverige ligger sååå lååååångt efter i kunskapsinhämtning och i debatten. Myten om att Pitbull är en barnvänlig familjehund samt förnekelse av dess genetiskt medfödda egenskaper, (påståenden om att allt beror på ägaren) understöds av media, Svenska Kennelklubben och auktoritärer inom området ex.vis Fredrik Steen,motsätter sig förbud med motiveringar som inte håller.

  I USA, där Pitbullen, är en nationalsymbol har debatten pågått länge. Den har, liksom i Sverige, väckt starka känslor och delat upp amerikanerna i två läger ”Pitnutters” & ”Pithaters”. Nu har emellertid Propitbullorganisationer i USA slutat leta ursäkter med förstoringsglas för det växande antalet döda och svårt skadade barn med men för livet. De har äntligen börjat förstå att ”the nannydog” är en myt och tar sitt ansvar genom att dementera myten på sina hemsidor. En viss självsanering pågår också i de stater som inte har förbud, försäkringsbolag nekar hemförsäkring till hushåll med Pitbulls, Rotweiler och andra hundar som betraktas som farliga, detta p.g.a av de stora skadestånd som numer betalas ut till de drabbade eftersom advokater nosat upp denna källa till inkomst.

  Tack o lov har vi inte haft några dödsfall i Sverige ännu, och må Gud förbjuda. Däremot har de barn som överlevt attacker i Sverige både kosmetiska deformationer och fysiska handikapp samt psykiska trauman att leva med.

  Ta gärna en tur bland länkande gillasidor, där finns mycket information att hämta.

Kommentarer inaktiverade.