Agilityhund – Då behöver vi dig på Friends Arena

På Stockholm Horse Show, Friends Arena, lördag den 29 november behöver vi din duktiga agilityhund.
Din hund ska vara med att tävla tillsammans med en ryttare.

Kan du, vill du, vara med på detta enormt roliga evenemang, kontakta då arrangören på franzetti@live.se eller ring på 0708 195504

Vi behöver nu få tag i minst 4 hundar av medelstorlek eller större.

Hoppas vi syns!

 

 

 

6 svar på ”Agilityhund – Då behöver vi dig på Friends Arena”

  1. Jag har svårt att förstå vad du menar med förlöjligande?

   Alla, speciellt alla som rider eller är hundägare själva, förstår garanterat skillnaden mellan amatörlek och proffs. Det är ju samma sak som när dom slänger upp någon som aldrig tidigare ridit på en snäll häst, låter den rida en veckan och träna för att sedan ”tävla” mot ett proffs. Är det att förlöjliga hoppryttarna?

   Nja..Folk får gärna testa min hundsport och gärna driva lite med oss som tar saken på allvar. Det kan jag bjussa på och säkert skulle jag ha skikul.

   1. Jag har ju en som älskar att visa upp sej och har tillbringat hela livet bland hästar o folk så han skulle bli överlycklig att va med

  2. Detta är ett shownummer de allra flesta förstår säkert skillnaden på show och den ”riktiga” sporten. Man ska nog inte ta sin sport på för stort allvar!

 1. Nej, folk förstår inte att hästshowerna visar amatörlek. Många av dem tror faktiskt att det har något med agility att göra. Det skapar fördomar som vi agilityutövare får möta, år efter år. Oschysst av hästfolket att inte låta oss som lever och andas sporten påverka vad som visas upp, tycker jag.

  Att driva med hästhoppning på bästa sändningstid gör naturligtvis inte samma skada (om det nu skulle ske) – det visas ju nämligen hästhoppning på TV i seriösa sammanhang. För oss är det här all sändningstid ”vi” får.

Kommentarer inaktiverade.