Jobbigare än vad du tror….

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 17.25.33

Här är gänget jag arbetade med idag på inspelningen i Humlegården, Stockholm.
Från vänster – Hjälpreda/statist Leif Hedberg och polishunden Hedeforsens Qotten, kamera/redigering Louise, Katharina med Moltas.

Idag har vi arbetat med besvärliga hundmöten. Det som är mer jobbigt än vad många anar är inte Moltas. Det är kamera/filmning från olika vinklar med mera, omtagningar för klippbilder, andra människor som kommer i vägen eller är nyfikna, lösspringande hundar, och att i allt detta försöka på ett sådant pedagogiskt sätt som möjligt förklara för Maltes ägare Katharina hur jag menar och hur hon ska arbeta.

Vi började 09 00 i morse, och jag var hemma vid 16 tiden.
Jag är helt tom i huvudet, jag har ont i huvudet, och jag blir uppriktigt stressad av detta.

Det kom över mig mitt på dagen hur jag bara ville skrika – Stopp, Sluta!, stäng av kamera, stäng av parken, låt jag, Moltas och Katharina arbeta ifred!!!!!!

Men det går ju givetvis inte, det blir ju inte så bra teve då 🙂

Jag vill också understryka att samtliga i teamet är kanonduktiga på sina uppgifter, och jag inte kan ha mer att önska – Men det är ändå väldigt jobbigt ibland.

För att återhämta kraften blir det därför nu en lång skogspromenad i tystnad och mörker……..

2 svar på ”Jobbigare än vad du tror….”

  1. Härligt att höra att det är fler som uppskattar skogen och lugnet och tystnaden för att skaka av sig stress och mycket intryck ..tror fler människor skulle behöva upptäcka skogen ,både hundägare och icke hundägare..misstänker att hundarna även uppskattar det och tycker det är precis lika härligt.att få rasa av sig å njuta och slippa massa stress 🙂

Kommentarer inaktiverade.