Vi är vakna, är du vaken?

Skärmavbild 2014-11-23 kl. 07.48.47

Jessica Almenäs är vaken, jag är vaken, Amber är vaken…. är du vaken?
Idag är det hundskola på TV4, och den startar 09 38.

Efter hundskolan så är det ”plattan i mattan” till ishallen i Tullinge där det är ishockeyträning för William.

 

Idag ska vi gå igenom detta med besvärliga hundmöten.
Lösningen är att ställa krav, att belöna och på så sätt skapa stabilitet vid hundmöten.
Att ställa krav, att visa vägen – så här gör vi – är ett sätt att skapa lugn vid hundmöten. Hunden måste få veta vad ägaren vill, hur ska den annars kunna göra rätt, och det är där kravet kommer in.

Vi hörs under dagen igen, men lite senare i eftermiddag. Annars mer eller mindre hela tiden på instagram @hundcoachen

God morgon!

9 svar på ”Vi är vakna, är du vaken?”

  1. Självklart är vi vakna!! Snart på väg till helgkursens i lydnads sista dag. Jag o min lilla bcracer ♡ 🙂

    1. Förlåt, han heter Moltas.

      Har samma fråga till dig Fredrik som Jessica Almenäs: Varför ser allting så enkelt ut när du går med hunden? Hur lugn jag än försöker hålla mig och hur mycket jag försöker få Zita att intressera sig för mig i stället för den andra hunden, så slår det slint någonstans. 🙂

  2. Vilken otroligt fin Chihuahua du har, var hittar man en sådan hund? Är så sugen på en egen Chihuahua, sen min brorsas lilla hund blev överkörd i somras, så har jag längtat efter en egen. Snart är jag mogen för det, kommer din hund från en kennel?

Kommentarer inaktiverade.