Jag drack, och jag kräktes…

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 10.15.13

Här kommer en liten sann berättelse från Cirkus-Steen….

I morse kl 05 30 fyllde jag min pappersmugg med kaffe och tog mig ut till bilen. Väl framme vid bilen insåg jag att vindrutan var täckt av relativt tjock is.
Jag letade efter en isskrapa men kunde inte finna någon, fortfarande med kaffemuggen rykande i min hand.

Jag kom då på att jag har T Röd i garaget och jag for in i garaget för att hämta T Röd.
Tillbaka till bilen, kaffemuggen i handen, T Röd i andra handen…….
Lite taffligt men ändå effektivt häller jag T Röd på vindrutan i överkant så att det kan rinna ner och tina isen på rutan.
Jag häller på lite för mycket och böjer mig in i bilen för att slå på vindrutetorkarna…… fortfarande med kaffemuggen i min vänstra hand.
Vindrutetorkarna börjar gå på hög hastighet så att T Röd stänkte runt bilen.

Jag fick en liten förnimmelse, en liten tanke – stänkte det T röd i kaffet nu? – men tänkte direkt senare att det gjorde det nog inte.

Satte mig i bilen och for iväg.

Efter cirka en minut tar jag mig en stor slurk av kaffet och känner att det smakar beskt, jag provar igen och känner att det smakar beskt.
Jag ställer ifrån mig kaffet i hållaren och cirka tio sekunder senare känner jag hur kaffet kommer upp igen…… Jag kräks upp kaffet men som tur var hann jag få ner rutan och kräktes ut genom fönstret.

Jag har nu kaffestänk längs med bilens sida, och jag har lärt mig – Drick inte T Röd, inte ens lite T Röd…..

God morgon!

9 svar på ”Jag drack, och jag kräktes…”

  1. Vad då cirkus? Det är mitt kännetecken beroende på att vi för ett cirka tjugo år sedan snudd på hade en cirkus av djur omkring oss. Vi får fortfarande hem post adresserad till Cirkus Svensson. Men någon T-sprit drack vi aldrig och slapp därmed också efterdyningarna av den.

    Firar idag Zitas åttårsdag med morötter och apelsiner.

    Ha en bra dag.

  2. Ja,a Fredde kunde ”se” dej i ditt morronstress HI HI Det var ju en J-äla tur att du INTE hade ciggen i mun samtidigt för då hade de blivit : en jäla brasa å sen en gratis resa till St:Per
    Men samtidigt vadet ju tur att kräkmedlet (som är i bl.a T-röd fukade)

Kommentarer inaktiverade.