Kommunikation när den är som bäst.

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 09.32.23

En härlig läsarbild på två hundar som kommunicerar…….

Förberedelserna för min medverkan på Friends och Sweden International Horse Show går för fullt……
Jag börjar i morgon kl 18 genom att coacha ett par hundar i paddocken.

På lördag är det coachning, men också ”KnockOut-Agilityn” med världseliten på häst.

Jag är på väg in på ett möte nu, men vi hörs under dagen….

2 svar på ”Kommunikation när den är som bäst.”

 1. Hejsan!
  Jag/vi skulle verkligen behöva lite hjälp!!
  För 3 mån. sen tog vi oss an en 5 årig omplacering (New Foundland/Schäfer/Border Collie)
  Ok, jag kollade väl kanske inte upp allt, men jag blev kär å det va DEN hunden jag ville ha efter 6 mån. letande å hon passade vår Labb-hane.
  Va jag fick till mig va att Maya INTE tycker om karlar, barn å små hundar.
  När vi hämtade henne morrade hon åt sambon och åt mig. När det gäller mig är det den enda gången, åt sambon har det hänt nån mer gång..inget jag tycker är allvarligt.
  De gånger det kommer besök hit å det är karlar så går/springer hon fram å hälsar.Jag har inte sett nån aggrivisitet när det gäller barn å små hundar.
  I å med att Maya är en kanon trevlig hund så har hon varit med mig på jobbet, dvs Maya ”jobbar” som ”vårdhund”, å det är hon så duktig på!!
  Mitt problem/Mayas problem är att hon morrar åt vårdtagarnas anhöriga.
  Maya går fram å myser (stoppar in nosen i armhålan, under händerna, mellan benen) å börjar de då klappa/klia börjar hon morra.(Jag förvarnar alltid om det, men ändå).Det är inte så att nån håller fast henne, hon kan alltid gå å hon väljer själv..ju mer du klappar/klia desto mer morrar hon.Har försökt å säga till henne när hon låter, men jag kommer lixom inte åt problemet. Behöver mer infallsvinklar!!
  Jag känner mig helt rådlös just nu! Vill ju kunna fortsätta ha med henne på jobbet, men vill inte ha hennes morrande..även om hon inte gör nått så är det otrevligt.
  Måste tillägga att det är en underbar hund som verkligen gör skillnad med de gamla..de blir gladare, lever upp och piggnar till när hon kommer!!
  Kram Marie å Maya

Kommentarer inaktiverade.