Nu vill TV4 ha dig!

Skärmavbild 2014-05-26 kl. 16.48.39

Är du och din familj på väg att skaffa valp, och du kan tänka dig att vara med i tv, skriv då ett mejl om din familj och vilken valp ni ska skaffa och mejla det till –

anna.maxe@tv4.se

Vi ska köra”valpskolan” på TV4, där vi vill följa dig och din familj, stötta er, och vara med i utvecklingen.

Mejla nu… och sprid gärna detta inlägg så mycket det går 🙂

6 svar på ”Nu vill TV4 ha dig!”

  1. Tänk så roligt det hade varit att ha med flera familjer. Det hade varit kul att se olika raser, typer av hundar, utveckling och personligheterna hos de olika valparna. Det borde inte vara omöjligt tycker jag. Tvinga dom till det, Fredde. 😉

  2. Hoppas att man lägger mycket fokus på hur man hjälper hunden att bli en inte stressad individ när den ska växa upp i en barnfamilj, genom att låta den vara ifred med jämna mellanrum, låta valpen sova färdigt (alltså inte väcka den för att göra en aktivitet med den) och att ha medvetna tydliga förhållningsregler för barn-/hund-interaktionen. Och så det där med valp-bitandet, hur ska en familj hantera en valp som valp-biter på barnen? … Lägga valpen på rygg tills den ger sig? … … …
    Hoppas det blir en familj som ska skaffa en jakthunds-valp (som de ska använda till jakt, förstås 😛 ).

    1. PS: Tur att det i det här fallet blir Fredde som får visa hur man bemöter valp-bitande, då han har en sund syn på det 🙂 Valp-bitande är en naturlig fas som i princip alltid växer bort av sig själv, och som ej bör bestraffas.

Kommentarer inaktiverade.