Mer information om kommande programserie.

Skärmavbild 2014-11-06 kl. 09.11.19

Nu sitter jag här i lugn och ro, och tänkte berätta mer och förmodligen lite bättre, om den programserien jag ska göra med TV4.
Det blir ett hundprogram, och vi kommer att jobba med hundar från 0 -12 månader

Det blir 10 program, det kommer att sändas till hösten.
Programmet kommer inte heta ”hundcoachen”, namnet på programmet kommer senare. Exakt vilken av tv4 kanaler det kommer att gå på, vet inte ens jag. Det spelar också mindre roll.
Men det är säkert att det blir av, och vi kommer att börja spela in i maj.

Vi söker alltså dig, som ska köpa valp och som ska välja valp hos uppfödaren, och du som har valp. Du som blir antagen till programmet kommer vara med i fler än ett program, och vi ska liksom följa din valp med råd och stöttning, och eventuellt lösa en hel del problem som redan finns eller som kommer att uppstå. Kanske blir det problem med uppfostran, med träning, med partnern, med barnen, med andra hundar, med rädsla, med kloklippning, med att valpen biter i taklampan, med att valpen stjäl ditt kreditkort, med att valpen inte vill gå i koppel, med att den tolv månader gamla valpen är tokig vid hundmöten…. osv…

Vi är alltså intresserade av dig, vad du än har för problem, eller om du inte har problem 🙂

Mejla information om dig själv, din familjesituation, kontaktuppgifter, om din valp med mera.

Du ska mejla till den här adressen – valp@nyhetsbolaget.se – och gör det gärna nu 🙂

Du får gärna dela detta inlägg, så att ännu fler får möjligheten att göra teve med sin valp/unghund.

Tack / Fredrik Steen

4 svar på ”Mer information om kommande programserie.”

  1. hej, jag ska hämta en minibullterrier i helgen, är rätt säker på att jag kommer behöva en del råd med uppfostran. Han är tydligen rätt vild 🙂 Det är min fjärde hund men första bulle. Med vänlig hälsning, – Maria

    1. Hej Maria!

      Malin, från Nyhetsbolaget här! Skriv gärna till valp@nyhetsbolaget.se och berätta mer om dig och din hund, eller maila telefonnummer, så ringer jag upp dig! Bitte, maila gärna kontaktuppgifter du också, så hörs vi på telefon! Mvh Malin Candell, castingansvarig

Kommentarer inaktiverade.