Äntligen kväll.

Skärmavbild 2014-05-26 kl. 16.48.39

Oj oj oj….. stressiga dagar. Riktiga jävliga dagar till och med.
Det är väldigt mycket att göra just nu, men det blir nog bra till slut.

I morgon ska jag i alla fall spela in en grej till TV4 Nyhetsmorgon. En grej utöver allt annat som kommer inom kort.
Jag ska hem till en känd skådespelerska och hjälpa henne med hennes lilla hund. Jag har ingen aning om vad som väntar, men allt kommer på film, och kommer att visas söndagen den 17 maj (tror jag det var).

Annars arbetar jag ganska hårt med en grej som kommer bli officiellt den 8 maj (även det datumet – tror jag det var).
En superfin och intressant grej som jag verkligen tror att hela hundsverige kommer att gilla.
Sedan börjar vi ju spela in för den hund-teveserie som ska sändas i tio avsnitt i höst.

Det är mycket nu, men det är ju självförvållat. 🙂

Annars studerar jag mest regler på kvällarna. Till helgen dömer jag VM i IPO för Holländska herdehundar. Även om jag är ordentligt och väl insatt i alla regler, så vill jag ändå förbereda mig minutiöst.
Det som händer på en tävling, i detta fall ett VM, (så är det nästan alltid) kommer i alla fall inte stå i regelverket. Men ju mer insatt jag är i regelverket, desto lättare kan jag lösa alla tänkbara situationer som kan tänkas dyka upp.
Som domare gör man fel, det gör man alltid. Men det gäller att minimera dessa så gott det går.