Den berömda ”Väggen” jag inte trodde fanns…. jag har sett den nu!

Denna vecka har varit den mest fruktansvärda vecka jag någonsin upplevt. Det har hänt en massa saker som jag av personliga skäl inte vill gå in på, arbetsbelasntningen har varit hög, och så vidare.
För några dagar sedan sa kroppen – Nej, jag vill inte mer!
Och jag utgår ifrån att detta just är den ”vägg” många har varnat för.

Men……. jag har inte gått in i den, jag har inte gått in i väggen. Den kom snarare farande mot mig i hög fart. Den var nära att träffa mig, men jag fintade höger, och gick vänster, så den passerade.

Men det är anledningen till att jag varit borta från bloggen ett par dagar.

I morse var det TV4 och Nyhetsmorgon, och på första gången i mitt liv kände jag olust och ångest över att gå in i sändning. Jag bet ihop och gjorde det ändå, och det kändes bara bra när jag väl satt där.  🙂

Jag är ledsen över min frånvaro, och jag kommer att vara lite frånvarande även i kväll. Men i morgon fredag, då är jag tillbaka med full kraft. Det lovar jag.

Jag behöver inget medlidande, bara så ni vet 🙂

 

 

22 svar på ”Den berömda ”Väggen” jag inte trodde fanns…. jag har sett den nu!”

 1. Ta det lugnt. Jag såg också väggen närma sig. Det tog nästan ett år innan jag verkligen tog det på allvar (trots diagnos att jag var utmattad). Jag fick lov att ta det på allvar när väggen en dag stod framför mig och jag inte längre kunde parera. Din kropp har varnat dig, ta det på allvar. Lugna ner tempot, bit inte ihop och gör saker du inte vill (lätt att säga för mig, jag förstår det). Ta hand om dig!

 2. Hej
  Tänk på att vila ett bra tag, det räcker inte bara med några dagar. Känner du av väggen” så bromsa i tid. Hoppas lilla Nymo mår bra, ta hand om dig lyssna på din känsla den är inte fel.
  mvh från en gammal distriktssköterska

 3. Du var nog bara nära vägen och fick en varning för hade du varit inne i vägen hade du inte ens orkat skriva det där idag.. du hade nog inte ens orkat ta hand om dina hundar idag annat är kissat dem möjligtvis så det var nog bara en varning till dig.

  Så var lyhörd annars är du snart där på riktigt de flesta lyssna inte på varningarna

  1. Så himla bra skrivet. Klarade inte heller av att finta den en gång i tiden. Det tog totalt 4 år innan jag var fit for fight igen.

 4. Du är där…var så säker! Går ej att finta bort…..ända som hjälper är lägga ner alla måsten/ansvar omg!

 5. Gå och prata med en läkare för tips och råd och gör det innan det är för sent! Anledningen till att man ens kommer i närheten av den fördömda väggen är att man tror att man klarar mer än vad man gör. Var en förebild, inte bara som hundägare utan också som människa, och ta ansvar för din egen hälsa! Ingen annan kommer att göra det och INGEN kommer att tacka dig för att du riskerar hälsan för jobb/privatliv/vad det nu är som påverkar dig negativt.

  //Jenni

 6. Har du uppfattat väggen så är du redan i den. Det är som att vända ett stort skepp. Det fortsätter framåt en lång stund innan skeppet vänder. Jag är ledsen att säga det men du måste ändra på något NU. Gå ner på halvfart annars kommer du att hamna i depression o ångest. Du är kanske redan där. Satsa på familj o egna hundar.
  Jag ser fram emot att du tar upp ditt engagemang i andras hundar och annat, om ett antal år när barnen är stora. Jag väntar i alla fall på dig. Du har så mycket att ge till andra hundägare. Ta hand om dig. Kram Lena.

 7. Medlidande får du ändå. Skit i allt du vill skita i, gör bara vad du vill och vad du behöver den kommande tiden. Du finns inte till för att underhålla oss på bloggen, i tv och i dina böcker, du finns för att också må bra, och ta hand om dig själv. Ta en varm bastu/bad och drick en öl.

 8. Får säga som de andra. Ta hand om dig för f*n!! Väggar fintar man inte bort! ibland kan man dock få varningar som kan uppfattas som väggar, men tar man inte dem på allvar så finns ofrånkomligen den riktiga väggen där lite längre fram.

  Mvh,
  Johan

Kommentarer inaktiverade.