Snart så…

Skärmavbild 2015-12-20 kl. 17.13.25

Än finns det tid för att vinna…. gå in på Agria FB sida som du ser ovan och var med 🙂

 

Röran i mitt liv fortsätter. För ett dygn sedan åkte min far, barnens farfar in med ambulans till sjukhuset. Han är kvar där fortfarande.

Nu känner jag snart att mitt liv måste vända. Vem vet, det kanske gör det samtidigt som det vänder med mörkret. Bara ett par dagar kvar, sen vänder det och dagarna blir faktiskt längre igen. En härlig tanke 🙂

På tisdag nu i veckan besöker jag och LillaNymo i alla fall Nyhetsmorgon. Och det gör vi även på julafton. Kanske får du då se både mig och LillaNymo i tomteluva 🙂

Nu ska jag samla ihop mina barn för att ta oss till sjukhuset för att besöka pappa.

Jag är snart på banan igen, jag lovar.

 

 

8 svar på ”Snart så…”

  1. Livet går upp och ner. Håller själv på att ta mig upp efter att den så kallade ”väggen” ramlade över mig för drygt två år sedan. Sakta men säkert går det framåt. Några bakslag och sedan framåt igen… Det gäller att lyssna, vara lyhörd. I morse åkte svärmor in akut och vi är just nu i en ovisshet. Tar timma för timma. Har pysslat och myst med vovven idag, det ger en lugn och ro i själen.
    Ta hand om dig och skynda långsamt.

  2. När livet snurrar på för fort måste du dra i handbromsen. Det finns ingenting som är viktigare än din egen hälsa och din familj! Jobbet finns kvar, likaså bloggen, och vi som läser och följer dig vet att när tiden är mer balanserad, ja då är du tillbaka igen. Tillåt livet att bara stanna upp ett tag. För allt finns kvar när du är redo att kliva tillbaka, när orken är tillbaka och själen mår bra. Sköt om dig själv och de dina, det är det som är någonting som betyder något här i livet.
    Styrkekram

  3. Tråkigt när sånt händer, hoppas att det vänder snart. Ser i alla fall fram emot att se dig och Nymo på nyhetsmorgon. Har en liten valpfundering, men jag hittade inget annat sätt att kontakta dig än här. Har en 10 veckor gammal valp. Jag upplever att när hon blir trött, speciellt på kvällen, gnäller och gnyr hon väldigt mycket och vill väldigt gärna bita i mina fingrar. Det känns lite som att hon är frustrerad. Det kanske är helt normalt för en valp, men jag skulle vilja veta hur jag ska hantera henne i dessa situationer.

Kommentarer inaktiverade.