Specialsök med LillaNymo

Skärmavbild 2016-06-10 kl. 20.33.59

På mina två instagramkonton – @fredriksteen007 och @hundcoachen kan du se två korta filmer på LillaNymo och henne träning mot polishund och specialsökhund.

Det LillaNymo söker på just nu är en liten (halv sockerbit i storlek) bit av en kong. Men snart funderar jag på att köra in henne på sedlar alternativt vapen. Men det är ingen panik. Hon söker i alla fall alldeles utmärkt anser jag.
Lugnt och metodiskt, helt orädd för alla typer av lokaler och underlag, och ger aldrig upp.
Jag är väldigt nöjd 🙂

I morgon åker jag ut till mitt paradis för första gången det här året. Jag ska lixom iordningställa det ena och det andra. Se till så att allt funkar, lägga i lilla båten, och rodds lite. Hädanefter kommer jag tillbringa varenda minut av min lediga tid där ute. I alla fall tills dess att snön faller igen.

Ett svar på ”Specialsök med LillaNymo”

  1. Det är väldigt kul att träna sök. Speciellt när man ser hur dom trivs med sin uppgift,gör framsteg och passar till det,som Nymo verkar göra. Förstår att du vill fortsätta med det 🙂

    Har själv utbildat (grunden till) en special-sökhund som nu jobbar inom tullen. Riktigt nöjd med resultatet 🙂

Kommentarer inaktiverade.