SM, Hundexpo på Solvalla, Ryssland, Tyskland, och sedan säsong 2 av ”Mitt liv som valp”

Skärmavbild 2016-07-24 kl. 08.48.44

Njut av sommarvärmen, men tänk på din hund!

Även om du njuter av solen, och även om du sitter i solen, så mår din hund inget bra av värmen. Det är inte alls säkert att din hund söker skugga, se till att den ligger i skuggan. Om du är ute på sjön och det känns svalt för dig i fartvinden, tänk på att hundens päls och kropp ändå blir väldigt varm.
Förutom att blöta ner hunden, se till att hunden får kyla ner sina tassar och sin kropp, så brukar jag blöta ner en handduk och lägga över hunden. Dels så skyddar den hunden mot solen, men den blöta handduken ser också till att hundens kropp hålls sval.

Ha respekt för värmen, för solen, och din vovve!  🙂

 

Nu har jag några dagar av riktig semester kvar, men sedan börjar det hända saker igen.
Först nu nästa helg – SM för schäferhundar där jag ska vara figurant på ”mod och kampdriftsprovet”
Sedan är det Solvalla Expo hund och katt, en hel helg i djurens tecken där bland annat jag och Anders Bagge kommer vara närvarande.
Efter det åker jag till Ryssland i ett hundärende, och efter det till Tyskland.

Dessutom är det inte så där jättelångt kvar till nypremiären av ”Mitt liv som valp”.

Och parallellt med detta givetvis LillaNymo, där vi ska starta på riktigt allvar med hennes utbildning mot polishund och specialsökhund.

Sedan har jag ett par andra hemliga projekt på gång 🙂

Men nu semester några dagar till – Njut!!!!

3 svar på ”SM, Hundexpo på Solvalla, Ryssland, Tyskland, och sedan säsong 2 av ”Mitt liv som valp””

  1. Jag tror mina hundar tolererar värmen mer än jag gör. Jag söker skugga på ren automatik och då hänger liksom vovvarna med. 🙂

  2. Hej Fredrik! Jag har precis börjat följa din blogg efter att ha sett väääldigt många hundklipp från dig på youtube. Riktigt bra! Det är så att jag skall hämta hem en valp till veckan och skall försöka beställa hem foder till henne. Problemet är att jag inte har någon som helst aning av som är ett bra foder för hundar. Jag tycker att märket eukanuba verkar bra, men jag vill ju ge min nya valp det bästa och jag tycker inte om spannmålet som är i de flesta produkter. Vad för mat får dina hundar? Har du något tips på hundmat eller hundmatsmärke och hur man skall tänka kring detta? Skulle verkligen vara tacksam om du ville svara på denna frågan! Allt gott!

  3. Hej jag har en fråga vad ska jag göra när min hund morra åt mej men inte mot husse vill ha råd och tips tack

Kommentarer inaktiverade.