Eventuellt Mongoliet.

skarmavbild-2016-09-08-kl-22-15-04

I årets säsong av – Mitt liv som valp – så kommer du inte bara se en hel del av mig. Du kommer också min kompis Anders Bagge en del.
Och ett gäng helt underbara valpar och lika underbara ägare.
Vi har premiär den 11e oktober på Sjuan, klockan 20 00.

Missa inte detta!!!!

 

Jag de senaste dagarna fått förfrågningar om jag vill åka till Israel, Mexico, samt Singapore i olika hundärenden. Jag har meddelat samtliga att mitt intresse är stort, och att de får återkomma med något konkret.
Det är oerhört givande och spännande att åka iväg på hundresor på det här sättet. Man lär sig så otroligt mycket, inte minst vilket enormt fint hundland Sverige är i många avseenden.
Dessutom håller jag på att rodds lite med en Ovtjarka-expert i Ryssland som vill att jag kommer över och tittar lite på deras vakthundsdressyr, både i Ryssland och eventuellt Mongoliet.
Det vore extremt spännande och intressant. Jag kan säkert tillföra en del också med tanke på Sveriges tjänstehundsverksamhet.

Men just nu håller jag på med ännu en renovering här hemma. Det är den sista, sedan är huset helt TopNoch. Jag har ungefär en vecka kvar med allt arbete. Sedan kommer jag lägga fokus på annat resten av året.

Nu är det en lång varm dusch som gäller för mig, sedan natti natti.

3 svar på ”Eventuellt Mongoliet.”

  1. Hej Fredik ! Eftersom jag så gärna vill att min hund mår bra så vill jag fråga dig om råd eller tips om hur jag ska lära mig eller klara av att jöra rätt med min Rottis tik på snart 6 år att möta andra hundar .Du måste självklart ha en bättre förklaring än så men jag vet inte om det är ok att man bara skriver en fråga till dig så här eller hur man jör om man inte vet vart jag ska vända mig för att få rätt hjälp . Min gumma är efter en hundattack av flera hundar som va lösa springande när hon var kopplad och på promenad förmodligen livrädd,osäker samtidigt som hon är undergiven inte klarar ens se andra hundar utan att morra,resa ragg o blåsa upp sej eller nästa gång morra hoppa rakt upp i luften o skälla med visade tänder till att nästa gång försöka hoppa över staketet för att ta sej fram till hundar utanför vår tomt eller hoppa genom rutan i bilen om vi åker och det går en hund någonstans inom hennes synfält ! Jag hade henne under den här händelsen hos min fd sambo då jag var länge på sjukhus och nu först 2 år senare är hon tilbaka hos mig och jag vet inte hur jag ska jöra för att ta nån form av kontroll över dessa situvationer som blir .Fram till detta hände hade hon inte problem med andra hundar bortsett från att hon var den som ville dominera vid möten av tikar men det var inget onormalt med det utan under kontroll och hon betedde sej som hundar jör .Jag är så ledsen för att hon råkat så illa ut och att jag inte sitter på vetskapen om hur jag ska handskas med det här som är ett problem .Jag säger inte att min hund måste kunna springa med andra hundar men jag vill kunna möta en hund på motsatt sida av vägen när vi är ute och går utan att jag måste gå när jag vet att ingen annan är ute med sina hundar för jag inte vet om hon lyssnar på mig i en sån situvation .Mvh Emmelie och Mitzi .

  2. Hej där! Jag har några frågor angående min mexikanska nakenhund på 17 månader. Hittar inga kontaktuppgifter här och tänker att jag inte vill störa genom att skriva en lång fråga i kommentarsfältet. Du kanske inte tar dig an frågor bara sådär heller, men det skadar ju inte att fråga känner jag. 😉

    Ha en fin dag!
    Sofie

  3. Hej! Verkar vara mycket spännande på gång för dig, så kul 🙂 jag har en fråga jag skulle va tacksam om jag kunde få hjälp med. Har en liten älskling på 1,5 år som har en tråkig ovana. När vi sitter och tittar på tv t.ex så går han och sätter sig en bit bort och börjar skälla på oss, ibland även morra. Vi brukar säga till honom men han brukar inte sluta förän vi går fram till honom och säger till honom på skarpen. Jag upplever att han vill att det ska hända något, ”få igång oss” och ibland känns det som att det är just det han får eftersom vi får resa på oss. Hur ska man tackla detta? Gör vi rätt och ska bara fortsätta göra såhär konsekvent eller bör vi göra på nått annat sätt? Mvh förvirrad matte 😉

Kommentarer inaktiverade.