Kom fram och säg ”Hej”!

skarmavbild-2016-11-18-kl-17-22-39

Du som undrar över hunden ”Hubbe” i programmet – Mitt liv som valp…… Följ serien, ”Hubbe” kommer tillbaka 🙂

 

Hur många hundar har du haft totalt i ditt liv? Oj, det är många. Kan faktiskt inte ens räkna. Det har kommit och försvunnit hundar i min bostad konstant under hur lång tid som helst. En del hundar har jag vetat att jag ska göra något med, för att senare skicka vidare efter utbildning eller liknande. En del hundar har inte uppfyllt det jag vill ha och har därför omplacerats till ett hem där hunden kanske till och med passar bättre än hemma hos mig. Och så vidare…. Men det är många. Jag har tävlat med över 25 hundar i varierande klasser och grenar, så fler hundar än det är det i alla fall.

 

Vilken är dina tre favoritraser? Egentligen vill jag inte prata om raser. Jag blir förälskad i en individ, oavsett ras. Men eftersom jag älskar att tävla med hundar så är ju givetvis schäfer med på listan. Och med tanke på att jag älskar LillaNymo som är en labrador, så måste hon finnas med på listan. Och sedan hade jag en blandistik då jag var ung, och henne älskade jag verkligen, så det får bli blandras.

 

Vad är ditt bästa hundminne? Det kan jag inte svara på, tyvärr. Jag har allt i livet att tacka hundarna för. Jag har inte levt en enda dag i mitt liv utan hund. Och helt ärligt är det en omöjlig fråga att svara på. Kanske kan någon tycka att det bör vara då jag tävlade VM med en av mina hundar. Men helt ärligt så har jag lika fina minnen av hundarna i vardagen. Så jag är ledsen, jag har inte ett svar. Jag älskar hundar, och hundar är mitt liv. Det är nog allt jag kan säga på denna fråga.

 

Tre bästa råd till hundägare? Ok, se till att du blir din hunds bästa vän, i vått och torrt. Var inte rädd för att ställa krav och sätta gränser (det gör en bra vän), och glöm aldrig bort att hunden endast gör det den får ”fördel i” att göra.

 

När är nästa gång du föreläser, och var? Jag kommer att vara på Stora Stockholmsutställningen nu i december och prata lite på cafescenen. Och jag kommer vara nere i Göteborg i alla 4 dagar på MyDog i början av 2017. Där pratar jag också på cafescenen varje dag.
Det är väl det. Någon stor och längre föreläsning har jag inte inbokat just nu. Jag hoppas vi syns där, och att du kommer fram och säger ”hej”!

 

Nu ska jag gå ut och äta, och gå på bio. Ha en fin fredagskväll 🙂

 

 

4 svar på ”Kom fram och säg ”Hej”!”

  1. Jag hoppas du letar rätt på leonberger-ringen på MyDog någonstans där bland alla hej faktiskt, så får du träffa mina grabbar. Hur kul vore inte det på en skala? Skitkul säkert, erkänn 😀

  2. jag har en hund som tycker det är väldigt tråkigt att lyssna på mig.Jag har försökt allt som jag vet att bli intressant att vara mycket roligare men inget funkar han sliter sig från arbete och jag vill kunna ha honom lös SNÄLLA HJÄLP MIG !!!!!

  3. han ignorerar mej totalt och vägrar att lyssna jag undrar om du har något tips han är en dansk svensk gårdshund på 9 år vi va fodervärdar till honom och nu är han vår men med tiden har han blivit mer mer såhär.

  4. Hej vad gör jag med en skällig valp på 7 månader? Han har börjat skälla inomhus på sånt som han bara hör tex bilar, grannen som bor under. Detta har börjat på senare tid oftast kvällstid,vad kan jag göra?

Kommentarer inaktiverade.