Det har varit en intensiv helg.

skarmavbild-2016-11-27-kl-16-16-14

En fantastisk helg är på väg mot sitt slut. Att vinna agilityn med mitt lag – dressyrryttarna – mot Anders Bagges lag – hoppryttarna – satt som en smäck.
Jag kan garantera dig att dessa världselit-hästtjejer och killar, tar detta med agilitytävlingarna på större allvar än du kan tro 🙂

Och det bästa av allt – Mer pengar till Hundstallet!

Men än är inte helgen slut. Om en liten stund beger jag mig till ett kallt ridhus, och tränar polishundar i skydd.

För övrigt – Tinne i mitten av bilden – den tjejen är en oerhört härlig tjej. Henne tar jag all möjlighet jag får till att prata dressyr med. Hon verkar ha samma uppfattning då det gäller att prata med mig. Vi jämför erfarenheter, diskuterar dressyr, så fort vi kan och det är fantastiskt intressant.

Du som inte följer mig på instagram tycker jag ska göra det. Då och då lägger jag ut intressanta filmklipp som du kanske missar annars. @hundcoachen heter jag på instagram.

I helgen har jag också hunnit med en rejäl vattenskada här hemma i bostaden. Tidigt fredag morgon vaknade jag av det faktum att vårt akvarium på 300 liter hade gått sönder. Nu är det mesta i hemmet rivet och fläktar samt avfuktare står och går för fullt.

Det har varit en intensiv helg vågar jag påstå 🙂

Ett svar på ”Det har varit en intensiv helg.”

  1. Hej Fredrik!
    Grattis och hälsningar från Finland! Jag är verkligen imponerad över hur fint du hanterar dina hundar och dessutom ger så bra råd! Vi fick hem vår valp för några dagar sedan och har fått oerhört mycket hjälp och fina tips med att läsa din blogg och titta på avsnitt ur ”hundcoachen”. Måste absolut köpa din bok också! TACK FÖR ALLA FINA TIPS :))

Kommentarer inaktiverade.