Jag ska prata både lördag och söndag.

skarmavbild-2016-12-02-kl-15-30-22

I helgen är det dags! Cirka 8000 hundra hundar på plats. Och jag hoppas du kommer dit.
Och är du där, och ser mig – Då vill jag du kommer fram och säger hej!

skarmavbild-2016-12-02-kl-15-30-12

På lördag går jag upp på scenen vid 1330.
På söndag vid 1300.

Jag kommer att prata om belöningar. Om vikten av belöningar, om att en belöning kan vara guld värd ena gången, och helt värdelös nästa gång…. osv

Hoppas vi ses i helgen!

 

2 svar på ”Jag ska prata både lördag och söndag.”

 1. Hej Fredrik!
  Jag behöver lite tips och råd när det gäller ensamhetsträning av valp. Jag har en liten Pumivalp som precis fyllt fem månader och ensamhetsträningen är rent ut sagt att helvete. Han är världens snällaste, trevligaste och gosigaste hund – en helt fantastik hund att träna med, en riktig komiker med alla möjliga konstiga ljud och väldigt lättlärd. Hans enda problem är just ensamhetsbiten – det är hans enda men också hans jobbigaste problem. Det känns som att jag testat allt och ingenting funkar. Han skäller när man lämnar honom i ett annat rum – och än värre om man lämnar hemmet. För min del får han skälla tills han tystnar, då han får mycket beröm och oftast vara med mig en stund efteråt som belöning. Men det funkar ju inte riktigt i ett hus med grannar.

  Som det ser ut just nu så är han på begränsad yta i ett rum där det är lugnt och tyst, där han kan få lugn och ro. Han har en mysig bur som är öppen hela tiden, där han kan ligga ner och vila. Han har leksaker att bita på och jag har börjat ge honom en Kong fylld med uppblött torrfoder blandat med burkmat, som är fryst när han får det – så han har att göra en stund. Han får den när vi är hemma, men i ett annat rum. Och det funkar ju – så länge man är hemma…

  Vad är dina bästa tips när det gäller ensamhetsträning? Hur kan jag gå vidare med det här? Behöver alla tips och råd jag kan få!

  Med vänliga hälsningar,
  Desperat valpägare

 2. Hej fredrik! Va synd att jag missade dig i helgen! Typiskt! Jaja. Så kan det vara. Tänkte kolla om du har någon valpkurs igen nästa år? Vår är 8v golden vore kul om du kör ihång något i stockholms/uppsala trakten mvh Stefan

Kommentarer inaktiverade.