För just din ras, för just din hund – Kan faktiskt inte bli bättre!

Som du vet bloggar jag ju tillsammans med Agria. Men det här inlägget, gällande försäkring, är extra mycket i samarbete med Agria.

Från och med idag ska jag försäkra mina hundar i rasspecifika försäkringar. Mina schäfrar kommer att få schäferförsäkringar, Lilla Nymo en specialanpassad Labradorförsäkring.

Nu har Agria lanserat 423 specialanpassade försäkringar för just din hund – Helt fantastiskt om du frågar mig.
Läsa mer om detta kan du göra på agria.se och på @agriahund

Så, oavsett om din hund redan är försäkrad i Agria, eller om du har din hund försäkrad någon annanstans, gå i alla fall in och kolla 🙂

God morgon och ha en fin måndag!

5 svar på ”För just din ras, för just din hund – Kan faktiskt inte bli bättre!”

 1. Visst skulle jag kunna kolla om det blev bättre där än där jag redan har OM jag hade sluppit fylla i mitt personnummer.

  Varför i hela fridens dagar ska de ha mitt personnummer för att ge en prisuppgift på min HUND?

  Om de behöver veta VAR i landet jag bor så fråga det istället, inte personnummer. Jag vill inte ha en massa reklam bara för att jag gör en priskoll.

 2. Försäkringarna på mina grabbar skulle i det närmaste fördubblas i pris. Hejsan hoppsan liksom. 🙁

 3. Det finns genetiska problem/sjukdomar som tyvärr inte omfattas någon försäkring hos något bolag. Det är en tragisk upptäckt när det händer något, när man inte vållat det själv.
  Även om det står i det finstilta och formuleras galet. Agria har det iaf på en tydlig plats.

 4. Hej!
  vi har en elvaåring jack russel och nu har jag skaffat en fransk bulldog på 10 månader båda är tikar. Frallan vaktar exempel mat, tuggben (godis), leksaker, mig och mitt rum och detta blir bara värre och värre och dem ryker ihop lätt. Det verkar som att jack russeln stirrar och visar tänderna på frallan och sedan exploderar det.
  Vad ska jag göra för att få bort detta?

Kommentarer inaktiverade.