Dotter till en rysk polishund, döma mästerskap i baltikum, senare åker jag till Moskva.

Ziegerkamp Panther, min lilla stolthet. En helsvart schäfertik som fick vara med på utställning för första gången i helgen för en tysk Schäferspecialist. Hon ställdes i en klass med bra konkurrens, och hon vann!
Jättekul tycker jag!

 

Nu på onsdag släpps mitt andra poddavsnitt, och ett nytt avsnitt släpps var 14e dag. Podden heter ”Hundcoachen Fredrik Steen” och finns där poddar finns.
Jag har fått en enormt fin respons på podden, vilket gläder mig. För den kommer bara bli bättre och bättre hela tiden.

Här är ett par härliga kommentarer om podden –

Alldeles snart kommer vi spela in avsnitt som kommer handla om ”Vardagsproblem”, ”Polishunden”, ”Sommar med hunden” och annat. Så om du har frågor om detta eller något annat du vill att vi tar upp i podden, mejla dessa till mig på info@fredriksteen.se
Märk mejlet ”podd”.

Om två veckor har jag det ärorika uppdraget att döma ett mästerskap i Estland. Det handlar om ett mästerskap i IPO. Och sedan har jag fått ett mycket ärorikt uppdrag i Moskva i sensommar. Mycket österut blir det 🙂

Men nu ska jag ut med vovvar i skog och mark och njuta av vädret 🙂

 

 

2 svar på ”Dotter till en rysk polishund, döma mästerskap i baltikum, senare åker jag till Moskva.”

  1. Hej. Jag har en 9 veckors valp hemma. Blandning mellan rottweiler och Vit Schäfer (eller vit herdehund, inte säker på vad pappan är) och hon va störst i kullen. Hon väger 7.3 kg. Den andra tiken i kullen va minst, hon väger nu runt 5 kg. Tre av hennes bröder väger 6.2, 6.5 och 6.8 kg. Växer min tik för fort?

Kommentarer inaktiverade.