Det är nog en kärleksförklaring…..

Min podd – Antingen googlar du ”Hundcoachen Fredrik Steen podd”, annars går du in där poddar finns och söker ”Hundcoachen Fredrik Steen”, och där poddar finns är bland annat I LIKE RADIO ………    🙂

Idag spelade jag in ett poddavsnitt med Molly Sandén. Och det kommer bli avsnitt 10. Men missa för guds skull INTE alla andra avsnitt 🙂

Jag älskar verkligen alla typer av djur… Hästar för att de är så vackra, har en så enorm kraft. Ormar för att även de är vackra, och för att jag har en enorm respekt för dem, samt att jag är imponerad över deras balla sätt att vara, jaga, och överleva. Getter för att de är så fina, och är så tuffa i sitt sätt att vara………… och så här håller det på.

Ibland tror jag att jag är knäpp….. ta bara alla de där klippen som finns på sociala medier, där katter helt fräckt puttar ner saker från bord och annat. Hur coolt är inte det?

Ville bara säga det 🙂

 

Ovh hundar…. Jag älskar alla djur, och där är så klart hundar med också. Men hundar är ytterligare en dimension för mig. Ett liv utan hund vore otänkbart för mig. Att kommunicera med en hund är det bästa jag vet. Att leka med en hund är det bästa jag vet, och jag känner på fullaste allvar att jag förstår mig på hundar bättre än vad jag förstår mig människor.
Knäppt, jag vet. Men så är det!

Vad va det här för blogginlägg…?
Jag vet inte riktigt. Men när jag tänker efter så är det nog en kärleksförklaring till mina hundar och alla andra hundar jag träffat. Även de som varit bökiga eller till och med har bitit mig.

Ha en fin kväll 🙂

 

 

 

Ett svar på ”Det är nog en kärleksförklaring…..”

  1. Hej vi har en 9 -årig tik (Schipperke) efter operation av juvertumörer gick hon och gömde sig hela tiden. Vi lät henne vara men hon fick massor av kärlek.nu ska hon opereras igen efter 3 mån. Hur behandlar vi henne bäst.

Kommentarer inaktiverade.