”så gör man inte med en hund”

@leif_the_germanshepherd på instagram 🙂

 

Nu ska du få några bra och korta råd av mig….

Lägg ner tänket om att din hund är ”lägre i rang” än dig. Tänk istället att du ska vara som en förälder mot din hund. Visa vad som är rätt och fel, men samtidigt acceptera att din hund tycker/vill göra saker utan att du riktigt fattar det. Du behöver inte vara ”högre i rang” mot din hund än vad du är/skulle vara mot ditt barn.

I vardagen, tänk inte så mycket i ”belöningstänk”. Tänk istället ”vi ska ha en fin och harmonisk vardag tillsammans”.

Bry dig inte så mycket om alla – ”så gör man inte med en hund” – och gör istället som DU vill med DIN hund. Det är bara du och din hund som kan avgöra om det ni gör er bra för er, ingen annan.

 

Som sagt, korta….. men jäkligt bra råd 🙂

3 svar på ””så gör man inte med en hund””

  1. Precis! Jag smeker o älskar o leker o myser o talar om hur duktig min hund är. Vi är alltid tillsammans o jag behöver bara humma lite så stannar han upp o ser på mig o väntar! Man ska älska sin hund lika mycket som alla barn. Tillsägelser ska bara behöva vara en bråkdel.

Kommentarer inaktiverade.