Vilka godingar

Vill du se lite filmer från min gosstund med dessa älsklingar ska du följa mig på min instagram @hundcoachen

Det har varit en intensiv hundhelg för mig. Först Örebro, sen Kumla, tillbaka till Örebro, sedan ner till Borås, sedan tillbaka till Örebro.
Nu äntligen hemma i bostaden igen.

”Örebro-ärende” är möte med Svenska Schäferhundklubben där jag arbetar som vice ordförande. Det var ett bra och kreativt möte vilket jag hoppas på sikt kommer ge något bra både för rasen och medlemmarna.

Nu ska jag hämta andan och energi i skogen med mina vovvar  🙂

2 svar på ”Vilka godingar”

  1. Hej Fredrik, håller du kurs/workshops en till en (ja åkej en till två)? Var i landet? Tack för information! 🙂 Maja och Foss

  2. Dom är verkligen utsöta har en hemma, fast han är 6 månader nu och fullt ös. I motsats med min förra hund är han rätt bra på att lära sig ute med störningsmoment och sämre inne men en labbis ända ut i klorna även om han inte är godkänd pga färgen i Sverige. Om man bortser från trappan, så är han orädd, säker och stabil. Och energisk som attan. Hal som en ål oxå. Men världens bästa Max

Kommentarer inaktiverade.