Problemet försvinner på en vecka eller två.

Ett riktigt bra filmklipp tycker jag. 🙂
(som vanligt bryr vi oss inte om min frissa)    🙂

Det har ju varit lite tyst om LillaNymo på TV4 sista tiden. I morgon bitti förklarar jag varför, och hur framtiden kommer att bli.. Missa inte detta på nyhetsmorgon, i morgon torsdag!!

”Hej Fredrik. Jag har en hund sedan 5 år, och har nu tagit hem en yngre hund. Jag har haft den unga hunden i tre dagar. Varje gång min äldre hund kommer nära morrar den yngre och nafsar efter min äldre hund. Vad ska jag ta mig till? Hälsningar X”

Hej. Det du beskriver är inte alls speciellt ovanligt. Den nya hunden är förmodligen väldigt osäker, och det kommer ta lite tid men successivt bli bättre.
Här gäller det bara att ta det lugnt, ta allt som det kommer utan specifik träning. Det som är viktigt är att du inte ”lägger dig i” den kommunikation hundarna gör. Håll koll, men ingrip endast om det bli bråk. Detta kommer sannolikt vara borta inom en vecka eller två / Fredrik Steen