Lilla Nymo och hennes valpar.

LillaNymo har fått fem fina valpisar. Allt har gått bra och alla mår just nu väldigt bra. Det blev en tik och fyra hanar.
Jag är så glad, de är så otroligt fina allihop 🙂

 

Den här godingen går träningen alldeles utmärkt med. Inom kort tid ska han åka iväg till sin nya familj i ett annat land. Jag har förberett honom så gott det bara går med rumsrenhet, kloklippning, hundmöten, och allt annat man kan tänka sig. På min instagram @hundcoachen går det att se mer om det här projektet.

 

Snart kommer du få mer uppdatering om Lilla Nymo och alla valpisar 🙂

 

 

 

 

 

 

4 svar på ”Lilla Nymo och hennes valpar.”

  1. Grattis till valparna ! Jag har en fråga ang. Den andra hunden som du har tränat. På varje valpkurs o andra lydnadsträning jag har gått så har jag alltid fått höra att man inte kan lämna in sin hund och få en ”färdig” att hämta men det verkar ju nu som att det går?

Kommentarer inaktiverade.