Respektera hundens behov att vila och ta det lugnt.

Nu är min semester i full gång…. idag är första dagen på semestern och det är så skönt.

Se bilden nedan min utsikt när jag bloggar med dig idag 🙂

Men redan i morgon ska jag ta mig in till stan och till Nyhetsmorgon och TV4. Då gästar jag och Lilla Solo Nyhetsmorgon och ska visa lite träning och prata lite om Solo’s framtid som polishund. Missa inte det, det blir strax efter 08 00.

Min semester är för övrigt lite mer jobb. Men semester för mig innebär att jag kan arbeta hemifrån och kan ta ett dopp när jag vill i alla fall.

Jag håller bland annat på att skriva en del material angående hund som du kommer kunna ta del av längre fram, och lite annat smått och gott. Mycket gosande med vovvarna blir det oxå.

Jag har dessutom gjort världens bästa hundgård här ute i mitt fritidshus på Lindö. Det är en hundgård som är stor och skuggig, en hundgård som går ut i vattnet så hundarna alltid kan gå ner och bada. Den blev riktigt lyckad faktiskt.

Jag gillar hundgårdar. Inte för att hundarna ska leva där jämnt, utan mer att hundarna då de är i hundgården vet att de kan ta det lugnt. Gäster och övrig familj är förbjuden att engagera sig i hundarna då de är i hundgården. Det är viktigt att respektera hundar och deras behov att vila oxå.

Vi syns genom teverutan i morgon bitti 🙂

Detta inlägg är publicerat i Fredrik Steen Hundcoachen. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Respektera hundens behov att vila och ta det lugnt.

 1. Johanna skriver:

  Oh hade velat se bild på hundgården! 🙂

 2. Madde skriver:

  Hej

  Jag har en fråga ang hund och sol. Hoppas det är okej att jag ställer den här.

  Nu när det har varit så varmt så har vi lämnat vår hund hemma. Men det som gör mig orolig är att han vill ligga i solen väldigt mycket. Vi sitter i skuggan men han ligger hos oss ett tag sen går han t solen och lägger sig. Sen efter en stund så kommer han tillbaka och sedan går han till solen igen. Hans vatten står alltid i skuggan och han dricker bra, får frysta gurkbitar och vanliga isbitar då och då när han flämtar.

  Men bör jag vara orolig att han ligger i solen så mycket? Han söker även upp solfläckar inne också och ligger i dem. Han är vit så lite värme reflekteras väl men försöker vi hålla han i skuggan så är han nöjd men när har får längre lina så går han till solen.

  Hälsningar Madde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *