Hund i media X 2

I morgon bitti är jag med i Nyhetsmorgon kl 0730 och berättar lite om LillaNymos valpar….. jag ska dessutom avslöja en hemlighet 🙂

Sedan på eftermiddagen, kl 1600, då medverkar jag i Rix FM nya inslag – ”Fråga experten”. Där ska jag svara på frågor och prata hund.

Missa inte detta! 🙂

https://www.youtube.com/channel/UCkuRU6rzuU_zZO5T7iHhRQg

Du har väl inte missat min nya Youtubekanal där jag lägger ut filmer på hundar, råd och tips… gå gärna in och kika, och prenumerera gärna på kanalen.

Nu har jag precis kommit till ishallen med min yngste son som har börjat på hockeyskola. Så jag sitter här på läktaren och bloggar. Så fort jag är klar med bloggandet, och ser att allt funkar som det ska med min son, då ger jag mig ut i skogen med Pacco. Jag hinner med en 45 minuters promenad under tiden Alexander tränar. Det gäller att planera lite för att hinna med allt som ska hinnas med.

Regn regn regn… men hundarna är lika glada för det 🙂

3 svar på ”Hund i media X 2”

  1. Hej Fredrik!

    Jag har letat och letat efter din bok ”Stora hundboken (2012)” men den är slutsåld precis överallt. Finns det någon möjlighet att få tag i den på något sätt? Om inte, vad rekommenderar du för alternativ till den boken?

    Vore otroligt tacksam för ett svar!
    Tack på förhand!

  2. Vår 3-åriga hanhund är väldigt mån om att få vara ifred när han ligger i sin bädd eller när han är i bilen,vilket vi respekterar. Vår 8-åriga hane respekterar det också även om han bestämmer över honom i många andra situationer. Morrar treåringen och vill vara ifred så går den äldre undan. Nu har vi fått hem en hanvalp som är 2 månader. Till en början lyssnade valpen då 3-åringen morrade och ville vara ifred i sin bädd. Nu efter bara tre dagar står valpen alldeles bredvid bädden och verkar inte alls bry sig om att treåringen morrar högljutt och är beredd att ta till mer allvarligare metoder. Han skulle säkert kunna bita honom vilket vi naturligtvis är oroliga för eftersom det är en stor hund. Vi tänker att vi då får styra upp det hela och ta i med hårdhandskarna till valpen då den närmar sig treåringens bädd. Bättre att ta i rejält nu för att få honom att förstå att det inte är ok. Tänker vi rätt och har du några tips att ge oss?

Kommentarer inaktiverade.