Mitt koppel är riktigt bra.Ett ”retrieverkoppel”, det är koppel och halsband i ett. En bit rep med en ögla där kopplet löper i som bildar halsband.
Jag älskar ”retrieverkoppel”, det är bara en stor hake på dessa – Det är att det normalt sett är strypande funktion på dessa koppel.

Därför har jag och Agria tagit fram ett eget ”retrieverkoppel”. Ett där det finns en spärr vilket gör att det är lika bra som ett vanligt ”retrieverkoppel”, men helt utan strypande funktion.

Detta är mitt absoluta favoritkoppel i vardagen.

Dessa skålar…. det är platta när de inte används. Perfekt att ha med på promenader, till fjälls, eller bara ha i bilen.

Min mössa…. med en liten vovve på (min streck-vovve/logotype)

Dessa produkter, och en hel del andra saker, finner du på www.agriashop.se

4 svar på ”Mitt koppel är riktigt bra.”

 1. Hej Fredrik!

  Jag är så himla glad att jag hann köpa biljett till koppelkursen och nu även inkallning. Men en megastor önskan är om du skulle kunna göra om hundmöteskursen igen? Vi har verkligen stora utmaningar med det! Hann inte köpa biljett till den och jag vet att efterfrågan är MEGAstor från oss följare!! *Håller alla tummar och tår* Och sist ett tack för allt du lär oss!

 2. Hej Fredrik. Jag har en fråga angående ängslighet hos hundar. Vår hund är snart 5-år gammal och är väldigt ängslig av sig. Hon vilja hela flocken samlad. När vi är ute och går så måste hon ha koll på alla. Om barnen cyklar en bit längre fram eller springer så tjuter hon väldigt mycket och drar extremt mycket. Vi har gått på valpkurs och vardagslydnad. Dock så slutade vi då vi upplevde att inget fungerade och instruktören klarade inte heller av att hantera vår hund. Vi upplevde inte att vi fick den hjälpen som vi behövde. Därför undrar jag, finns det på något sätt vi kan träna bort det eller åtminstone göra att det minskar?

 3. Jag har haft bland ras av Chäfer, 2st, ena var sådär, nu som vi har lyder inget, är 11år, nu tänkte vi skaffa en ren raskig Chäfer, har du en bra förslag innom Gästrikland. Man behöver ju lära han innom skolan ,eller kanske kan man göra det själv, förta hunden vi hade, tyckte jag att jag var för hårt mot honom, tänkte att nu är jag inte så hårt, jode allt rätt, med lossade klippa naglar bå han, osv han är så bra och gullig hemma, men tål inte bilar får inte klippa naglar, osv.

 4. Hej Fredrik!
  Jag tycker också att ditt koppel är bra. Men jag skulle önska att det fanns ett som passar till
  lite mindre hundar också. Det är lite klumpigt till min lilla hund, en dvärgschnauzer. Det är perfekt till min labbe!
  /Kerstin

Kommentarer inaktiverade.