Vi syns ju över webben, men jag saknar er…!

Usch, nu börjar jag sakna att träffa andra hundägare….. att föreläsa på webben vilket jag gör var 14e dag är ju kul och trevligt, men jag saknar att ses och träffas på riktigt……

I morgon, tisdag den 16 februari, föreläser jag om ”stress hos hunden”… är du intresserad av att vara med där, gå då in på www.fredriksteen.se

I vår har jag tillträde till en hall jag skrev på för häromdagen. I den här hallen ska det hända mycket kul framöver är det tänkt.

Jag funderar på om jag ska döpa hallen till något, kanske ”LillaNymo-hallen”….. har du något förslag på ett bra namn?
Skriv gärna det i kommentarerna här på bloggen 🙂

Var rädda om er, visa hänsyn till varandra, hoppas vi ses väldigt snart / F

6 svar på ”Vi syns ju över webben, men jag saknar er…!”

 1. Hej Fredrik, Jag skulle vilja veta om min lilla staffe är trygg i sig själv, När jag går hemifrån då går han och lägger sig? Mvh kicki

 2. Hej!
  Vi har en italiensk vinthund som är snart två år. Han kissar fortfarande inne trots att vi nyss varit ute eller släpper ut honom ofta. Han vill också gå upp efter ca 5 timmar på natten och kissa. Kan vi göra något åt detta? Vad i så fall? Vi har provat alla möjliga sätt. Eller är det en fråga för veterinären? Vi behöver hjälp, så tacksam gör alla råd. Med vänliga hälsningar Anette

 3. Hej,
  Jag har ett problem som jag behöver lite hjälp med. Min valp på 6 mån råkade halka i vår trädgårdstrappa (4 steg) och vågar inte använda den längre. Blev rädd. Däremot är han van att ta andra trappor ute, vilket går jättebra. Vi vet inte hur vi ska lösa detta på ett bra sätt för att skapa en positiv betingning av trappan och få honom att gå ut där . Kan du hjälpa mig ?

 4. Vad synd att man inte kan köpa biljett efter och se även efter du haft eventet! Missade det om stress och det hade varit toppen att få lyssna på!

 5. Hej Fredrik,

  Först vill jag säga tack. Jag har en 10-veckors Pembroke-valp hemma och du har verkligen hjälpt mig otroligt mycket med att förbereda mig för den stora omställningen som det har varit. Jag läste ett gammalt blogginlägg om valpar som bits hela tiden och hur man ska få bukt med det. Där skrev du att det är okej att säga ifrån men att de flesta har svårt att vara så tydliga och konsekventa. Vad menade du med det? Hur skulle du göra? Just nu är det svårt att hitta ”mystid” för mina händer är som en signal för lek och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att hitta mystid. Tack för allt du gör!

Kommentarer inaktiverade.