Viktiga länkar.

Nu är det påsk, och när vi drar igång påskfirande så finne en hel del faror för hunden.
Påskpyntet, växter, och inte minst den påskmat vi själva äter.
Så snälla – gå in på länken här och läs lite snabbt igenom texten…

Vi måste var rädd om våra vovvar.

https://www.agria.se/hund/artiklar/om-hund/se-upp-for-paskens-faror-for-hunden/

En annan länk jag vill påminna dig om är en länk till en av mina föreläsningar jag sak ha över webben den 13 april.

boon.tv/fredrik-steen-hundcoachen/harliga-promenader-lar-din-hund-ga-fint-i-koppel

Det är en webföreläsning på 1,5 timmar där jag berättar hur du får till härliga och harmoniska promenader tillsammans med din hund.
Missa inte den 🙂

Den här påskhelgen ska jag hålla på lite hemma på tomten, kanske åka ut till mitt kära Lindö något dygn, och bara engagera mig i hundar och mys.
Jag älskar dessa långhelger då man kan hålla på med hundarna lite extra mycket så att hundarna verkligen får sitt och blir så där härligt trötta.

Med Pacco tänkte jag att jag ska träna lite extra mycket spår, och med Fyran tänkte jag dra igång lydnadsträning lite mer på allvar.

Jag vill verkligen önska dig och din hund en riktigt fin påsk / Fredrik Steen

4 svar på ”Viktiga länkar.”

 1. Glad påsk till er

  Hej Fredrik!
  Jag har adopterat en hund från Ryssland som är 9 månader nu, vi har problem med att hon inte lyssnar när vi ropar på henne eller träna olika kommandon.
  Sen är hon jätterädd för nya personer och då morrar hon, men hon är även rädd för ställen som har trappor som går ner.
  Tyvärr vet vi inte vad hon har varit med om innan men vi vill bara hjälpa henne att bli trygg och även kunna leka med henne utan att hon ska vara orolig.
  Ha en fin dag.
  Blanca och Yessenia

 2. Hej Fredrik,
  Jag bor i Australien sen 6 år tillbaka och har nu bestämt mig för att gå en hundtränarutbildning på ca 10 månader. Jag är supernervös och har stora krav på mig själv. Jag har jobbat med galopphästar för evigt (känns det som iaf) men är trots det väldigt nervös då detta känns som en helt ny grej.

  Vad jag ville ha sagt var egentligen bara att jag tycker din podd från 2017-18 är fantastisk och jag har snart lyssnat igenom varenda avsnitt på kort tid. Klarade dock inte av att lyssna på avsnittet om vad som händer när man måste låta sin hund vandra vidare..

  I alla fall, jag tycker du är otroligt pedagogisk och jag har verkligen tagit till mig allt du säger och vad dina gäster säger (Leif är min favoritgäst) och vill också säga att du är helt klart en stor inspiration!

  Ha en fin vecka 🙂

  Vänliga hälsningar, Maria Nilsson

 3. Hej Fredrik! Jag undrar vart man kan skicka ett mail till dej för lite konsultation angående ranglåg hund (lite stökig flock just nu)
  Behöver få henne att växa lite och få lite högre status här hemma då hon mer och mer bli hack kyckling…

 4. Hej Fredrik! Våran schäfervalp på 8 månader gör utfall mot bilar. Han blir totalt galen, va ska vi göra? Han drar omkull mig. Är bara rädd Han drar omkull min pappa och då är det kört. Va ska vi göra?? Vet inte vart jag ska vända mig.

Kommentarer inaktiverade.