Valpkursen

Här kommer lite mer information om den kommande valpkursen jag ger några möjlighet att gå tillsammans med mig helt kostnadsfritt.

Jag hade tänkt mig att det skulle vara fem tillfällen, cirka 2,5 timme per gång.
Platsen där jag vill vara är i min hundhall ”Fredrik Steen hundhall” cirka 35 min söder om Stockholm ner mot Nynäshamn.

Jag vill inte ha något betalt, men jag kommer däremot filma en hel del och materialet kommer jag använda både här och där så att fler kommer kunna få användning av det vi gör tillsammans.

Jag har i nuläget tänkt mig att valparna ska vara i åldern mellan 4 mån – 12 mån.

Det är viktigt att komma ihåg att valpkursen just är en valpkurs, och ingen kurs för specifik problemlösning.
Så klart kommer små problem diskuteras och jobbas med, men kursen är en valpkurs, ingen ”problemhundkurs”.

Den kommer innehålla – Socialisering hundar/människor, relation, kommunikation, lära valpen acceptera en kravställning, grunder i inlärning och en hel del mer saker.

Samtliga kurstillfällen kommer att hålla teori och praktik, och vi ska ha hundarna med oss hela tiden under varje minut av kurstillfället. Den teoretiska delen kommer att vara naturligt i samband med praktik.

Snart kommer mer information om hur du ansöker om att vara med, men just nu är det ingen mening att sända mejl mm om detta.

När ansökningar kommit in kommer jag välja ut – och kontakta – dem som får plats. Övriga som inte får plats just på den här kursen kommer inte få information om detta. Detta på grund av det enorma intresse som redan skapats. Hoppas med ödmjukhet att ni har förståelse för detta.

Mer information kommer inom kort 🙂

2 svar på ”Valpkursen”

 1. Hej! Var anmäler jag mig till din valpkurs! Har en Toypudel på nyss fyllda 4 månader. Har hållit på med hundar sedan jag var 6 år och kunde börja läsa. Det har hänt så mycket inom hundsport och träning. Jag har jobbat med hundar i flera år nu utan att skaffat egen hund. Fortsatt och läst men nu har jag skaffat en egen vovve. Vill ha proffshjälp. VH Eva 68 år

 2. Jag önskar vara med på en valpkurs med min cockerpoo som är 3 1/2 månad gammal. Hans problem är att han alltid skall bita mig oavsett vad jag gör. Då jag genomgår en cancerbehandling och äter blodförtunnande medicin, börjar jag alltid blöda när han bråkar.
  Jag är rädd för att få hans bakterier i min kropp.
  Önskar att du kan bekräfta till mig när nästa valpkurs är.
  Ann-Chatrine Hellberg mobil 076-780 10 20
  Mailadress; ann.chatrine.hellberg@gmail.com
  ÖNSKAR AV HELA MITT HJÄRTA ATT DU KAN HJÄLPA MIG !!!

Kommentarer inaktiverade.