Jag saknar honom så det gör ont.

Zara – vår nya valp i familjen/flocken

Vi fick henne i lördags, och du kommer att kunna följa henne och hennes träning här på bloggen, på mina sociala medier, och på Nyhetsmorgon, TV4.

Alexander, min son 10 år, det är han tillsammans med mig som ska träna henne. Hon ska utbildas i grundlydnad och mycket annat. Bland annat ska hon bli Alexanders ”läs-hund”.

Även om det är Alexanders hund, så har jag som förälder så klart allt ansvar. Det gör det faktiskt lite extra kämpigt eftersom jag nu har både valp och unge att hålla reda på. Mysigt och kul, men lite jobbigare än vanligt.

Så, vill du träna och utbilda din hund till en härlig och följsam hund, häng då på oss redan nu från början 🙂

Zara kommer från Kustmarkens hundtjänst, där alla mina tevehundar kommer ifrån. Men Zara blir kvar hos oss.

Det var några dagar sedan jag lämnade Fyran. Det var tungt, men jag får höra att allt går fint och han sköter sig utmärkt.
Vem kunde tro att jag skulle bli så förälskad i en pudel…. inte jag själv i alla fall.
Det har kommit och gått ett stort antal hundar hemma hos oss. Hundar jag utbildat till olika saker och uppgifter. Fyran var speciell….. Jag saknar honom så det gör ont.
Av erfarenhet vet jag att längtan efter en hund brukar avta efter en tid. Men just nu känns det som min längtan efter Fyran aldrig kommer upphöra. Han är en mycket speciell hund som jag saknar enormt.

Missa inte oss på Nyhetsmorgon i morgon bitti vid 09.45

Ses och hörs / Fredrik Steen

Ett svar på ”Jag saknar honom så det gör ont.”

Kommentarer inaktiverade.