Work shop – landslaget

För en vecka sedan genomfördes workshopen för landslaget inför VM i Tyskland, Leipzig. Mästerskapet startar torsdag den 9 november.

Det var en härlig helg som gav mycket inspiration och glädje.

Lördagen startade igång med hjälp av en danslärare som gav oss tips kring hur vi kan utveckla får koegrafi i våra program. Detta var otroligt bra och utvecklande. Vi blev inspirerade av detta och kunde stötta varandra resten utav dagen kring hur vi skulle röra oss i programmet och få feeling till programmet.

Vi turades om att köra individuellt och resterande lagmedlemmar tittade på och agerade inropare och galen publik. Vi satt skönt i de snygga stolarna från Agria!

Hundar och förare är snyggt stylade inför de kommande dagar i Leipzig, här ser ni våra supersköna fleecetröjor från Agria och hundarnas vackra tecken från Åmarks Bygg.

Vi tränade på våra program, förberedde inför VM och peppade varandra. Hundar och förare jobbade hårt under helgen och hundhallen gick varm. Vi tränade hela program, kedjor samt ingång på plan. För att inte glömma! – vi klockade även hur lång tid det tog för att få in rekvisiten på rätt plats i och med att vi har 1,5 minut på oss att få ut materialet på rätt plats i Leipzig, annars råder disk av ekipage. Det får absolut inte hända och det verkar som att vi har tiden på vår sida!

Imorgon åker några till Tyskland men jag åker inte förns på tisdag!

Nu peppar vi inför VM och som Lizette och Anita sa…. det börjar att dra ihop sig!

/Märta