Presentation VM-laget i freestyle / htm 2016 – Carola & Lilo

Sist ut i presentationsrondan är ytterligare ett ganska färskt ekipage – Carola och Lilo!

carolalilo2

FAKTA, MATTE:

Namn: Carola Lindh

Ålder: 43 år

Bor: Villa i Rönninge, söder om Sthlm

Jobbar som Ekonomichef på en Mekanisk Verkstad

Tränat heelwork to music:  I drygt 1 år

Varför htm? Det härliga är att man själv kan anpassa sitt program efter hundens egen förmåga oavsett storlek, fart eller utseende. Sedan är det såklart roligt att klä ut sig!

VM-låt/Tema: ABBA, Mamma Mia

Känner inför VM i Moskva: Jag kom med i landslaget i sista minut och var till en början orolig över vårt nya program men nu känns det som att alla bitar har fallit på plats och jag tycker det ska bli otroligt roligt och spännande!

Träningsmotto: Lilo är min första tävlinghund och vi försöker göra så mycket roligt som möjligt, en terrier kräver det för att leverera. B

Bästa freestyleminnet: Debuten med vårt ABBA program i Haninge!

Gillar: Sport, sport och åter sport! Sedan tackar jag inte nej till ett glas rödvin, gärna med ost och oliver till.

Gillar inte: Saltlakrits

Okänd förmåga: Hästtjejen som blev hundnörd i vuxen ålder. Jag har ridit sedan barnsben, tävlat massor, jobbat på ridskola och även arbetat flera år utomlands på stuteri och tävlingsstall.

FAKTA, HUND:

Namn: C.I.B EUW-11 EUW-14 SEV-12 SEV-15 FIV-15 NORDV-15 SEUCH FICH CZCH EECH LVCH LTCH BALTCH VDHCH SEVCH RLDN RLDF RLDA RLDM LP1 LP2 FD1 HTM1 HTM2 HTMCH Capa Tosta Lupetta ”Lilo”

Ålder: 7,5 år

Ras: American Staffordshire

Terrier Tränat heelwork i drygt 1 år

Varför htm? Matte är alltid så glad då! Favorittrick? Gå runt matte, då går det fortare, fortare och fortare och det spelar ingen roll vad matte säger. Känner inför VM i Moskva: Ytterligare en resa när jag får stå i centrum, spelar ingen roll vart, bara matte är med.

Träningsmotto: Allt för mat!

Gillar? Mat i alla former! Oavsett om det är ett mjölkpaket som ligger i pappersinsamlingen, det finns alltid en droppe kvar.

Gillar inte: Att dela med mig, man är väl en terrier! 

Okänd förmåga: Lilo har varit den bästa Show Amstaffen 2010, 2012, 2013, 2014, 2015 och bästa Arbetande Amstaffen 2013, 2014. Hon är dubbel Europavinnare och innehar idag 25 officiella titlar.