Freestyle – mycket mer än bara hundträning…

Damasker, pistoler, biljettluckor och torkställningar. Ni som tror att freestyle bara handlar om att träna med hund har helt fel! Det gäller att kunna sy, måla, bygga och uppfinna också! Här är en bildrapport om landlagets praktiska vedermödor inför VM i Moskva.

I Karlstad sitter Anita och syr knappar i damaskerna för glatta livet. Allt för att hålla stilen på Bugsys jazzklubb.

Skärmklippanitasdamasker

I Götet målar Jeanette biljettlucka och pass så att karlsloken Jack kan hitta the road…

Skärmklippbiljettluckamalning Hur mycket nål, tråd och paljetter det gått åt till att skapa Carolas Abba-outfit, vågar vi inte ens tänka på….

Skärmklippcarolalilo

 

Nina meddelar att hon låtit bygga en ny torkställning – som exakt matchar de ryska tågens måttgränser – till Moster att hänga tvätt på i takt till 9 to 5 . Strumporna hänger för övrigt nytvättade på tork i bilen (så att de inte glöms bort vid tidig avresa imorgon bitti..)

Skärmklippninasstrumpor

Medan Erika, i sin fruktan för ryska tullen, har varit så duktig på att kamouflera sitt gevär att det inte ens går att fånga på bild längre. Så här såg det dock ut tidigare i veckan…

erikaoggie2

Lizette däremot kan stolt visa upp hur man  bygger pistol till Ma Baker, av trädgårdsslang & eltejp.

Skärmklipplizettespistol

Och Anna idkar bananprovning ifall Bond-pistolen beslagstas i tullen :-). Missa inte hennes episka film på temat ”Resa till Ryssland som hemlig agent”. (ledsen att länken inte är klickbar men kopiera in den och kolla – värd besväret! :-))

https://www.facebook.com/anna.larsson.37625/videos/1203476859663074/

Nu håller vi håller tummarna för Anna och Nina som avreser redan imorgon!

MAY THE FORCE BE WITH YOU! 🙂