Härlig hundträning

 

Igår hade jag och Moster en givande men lite sen kväll med våra instruktörselever. Så, för säkerhetsskull, ställde jag väckarklockan så att vi skulle komma upp till vår ”träningsdate” med våra vänner från hundteatern. För att slippa stressa åt jag frukost i bilen och tyckte att jag hade ovanligt gott om tid. Ändå var vi sist på plats…. Att träffa teatergänget är alltid lika roligt men idag blev det extra roligt när de nästan lyckades lura i mig att jag var en timme sen:-)

Sedan kastade vi oss loss i mängder av rolig hundträning och fick som vanligt massor av idéer till årets uppsättning av Törnrosa (Moster ska vara prins och ”känslornas fe”). Vi var alla rörande eniga om att det kommer att bli en toppenföreställning……nu gäller det bara bara att få ihop allt……

Tack vare Tessan fick vi några fina bilder från dagens träning.

Teater
Här sitter (från vänster) Fly, Moster, Gucci, Aston, Gucci och Bailys längst fram.
Moster o Gucci
Här ser ni Törnrosa (Gucci) med sin prins (Moster) I föreställningen ska Prinsen väcka Törnrosa ur sin djupa sömn med en kyss:-)

Som tur var så hann vi med lite freestyle också…..

moster tvättar
Min hund hoppar som en hel känguru!

 

sugrör
…… är ursnygg när hon dricker milkshake:-)
IMG_0353
….och söt när hon sover….

Imorgon blir det valpkurs tillsammans med Jenny. Det ska bli så roligt att träffa alla valpar och nyblivna valpägare men Moster ser mest fram mot att vara ”demohund” när vi visar belöningsteknik. Man kan säga att hon älskar det:-)

/Nina & Moster

Ett svar på ”Härlig hundträning”

Kommentarer inaktiverade.