Landslagsledare – Margareta Löfgren

maggan_trubbel

Jag heter Margareta Löfgren och är landslagsledare tillsammans med Ulrika Persson och vår administrativa ledare Jenny Tholin. Jag bor i Borensberg i Östergötland tillsammans med min man, våra katter (fyra brittiska korthår och en hittekatt), en liten hönsflock samt tollaren Trubbel och långhårstaxarna Millimeter, Mikrometer och Pixel.

Min första kontakt med freestyle var i början av 2000-talet när jag såg Carolyn Scott och hennes charmiga golden retriever Rookie som körde sitt Grease-program. Vem kan undgå att bli smittad av deras glädje och samarbete?! Men det dröjde ända till 2008 och sporten hann bli officiell i Sverige innan jag provade på att göra egna program och tävla.

Trubbel blev första svenska freestylechampion med 3 cert och vi har tävlat på samtliga SM mellan 2009-2013 och deltog även i landslaget 2012-2013 innan vi tog en paus från freestyle under 2014. I år har vi börjat med HtM och planerar att debutera i klass 3 under hösten. Min äldsta tax Millimeter började med freestyle förra hösten och har fått ta diplom i klass 1 och har två uppflyttningspoäng i klass 2.
För övrigt har vi tävlat i många andra grenar, bl.a. har Trubbel har startat på 4 SM i lydnad och samtliga 4 SM i rallylydnad.

I år blir det mitt första år som landslagledare och jag ser fram emot en spännande höst och vinter med landslagen!