Nytt År …

… och ny fart på bloggen. I år kommer freestylebloggen att se lite annorlunda ut då det sitter några nya skribenter bakom tangentborden. Planen är att komma med lite tätare inlägg och vi hoppas att du kikar in med jämna mellanrum för att få inspiration och idéer till egen träning.

Vi som står bakom den här bloggen är medlemmar i Svenska Hundfreestyleklubbens styrelse (en del gästbloggare kommer säkerligen också att dyka upp här).

Svenska Hundfreestyleklubben, SHFK, är en verksamhetsklubb direkt under Svenska Kennelklubben och det är SHFK som, tillsammans med våra sponsorer, driver freestylesporten framåt idag. SHFK utbildar tävlingsledare, domare och instruktörer, arrangerar tävlingar och sköter tävlingsportalen hundaktiv.se där alla officiella tävlingar läggs upp. SHFK jobbar med regelfrågor och visar upp sporten utåt på olika mässor och andra större evenemang samt tar ut det svenska landslag som representerar Sverige på mästerskap runt om i världen.

Intresserad av att bli medlem och stödja klubbens verksamhet? Kika in på shfk.se.

Under året kommer du kunna läsa här om bland annat: Grundträningstips, Att börja tävla, Tricksträning, HtM-positioner, Att välja musik, Rapporter och bildsvep från tävlingar, Reportage från mästerskap, Beskrivning av bedömningskategorierna och Intervjuer med tävlande.

Har du förslag på ämnen som du vill att vi tar upp? Skicka ett mail till info@shfk.se med din idé.

Vid tangentbordet idag / Johanna L, ordförande SHFK